Jump to content

Препоръчан пост

Може самият Avast нещо да е изперкал .

Вземи го ДЕИНСТАЛИРАЙ ,а не да го поправяш.

След това си изтегли от нета последната версия и инсталирай нея.

И аз не знам кой ти е слагал Windows-a , ама да ти го беше активирал поне.

Кви са тея безумия -> Цитат:" Update Notify го спирам аз, понеже с течение на времето ми се появява онази звезда за пиратски уиндоус"

Ключове за активация има в нета колкото щеш.

Между другото си имаш и лична поща - и ако не можеш да се справиш в намирането на каквото ти трябва някой току виж ти писал едно писмо.

Прочети тази статия: http://vmrejata.info/os/windows-xp/454-change-xp-product-key.html

Или си изтегли тази програмка за смяна на ключа /най долу на страницата /-> http://www.sendspace.com/file/efj2ey

Сподели другаде

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Може самият Avast нещо да е изперкал .

Вземи го ДЕИНСТАЛИРАЙ ,а не да го поправяш.

След това си изтегли от нета последната версия и инсталирай нея.

И аз не знам кой ти е слагал Windows-a , ама да ти го беше активирал поне.

Кви са тея безумия -> Цитат:" Update Notify го спирам аз, понеже с течение на времето ми се появява онази звезда за пиратски уиндоус"

Ключове за активация има в нета колкото щеш.

Между другото си имаш и лична поща - и ако не можеш да се справиш в намирането на каквото ти трябва някой току виж ти писал едно писмо.

Прочети тази статия: http://vmrejata.info/os/windows-xp/454-change-xp-product-key.html

Или си изтегли тази програмка за смяна на ключа /най долу на страницата /-> http://www.sendspace.com/file/efj2ey

Аз точно това направих. Никъде не съм казала, че съм я поправила. Наистина първоначално опитах, но не стана.

Относно уиндоуса, досега винаги ми е бил така, а и не виждам какво толкова има.

Все пак благодаря, ако ми се занимава някой път, може и да пробвам.

Сподели другаде

• 1 month later...

Да питам и аз нещо !

Доскоро бях с Avira,но реших да я сменя заради досадните изкачащи прозорци.

Сега съм на Аваста но установих ,че Аваста си прави каквото си иска без мое разрешение.

В смисъл,проверява периодично файловете намиращи се на компютъра ми.

Понеже това ми бави компа ,а и аз не искам дадена програма да си прави каквото си иска без мое разрешение ,пък било то и антивирусната въпросът ми е.

Как да забраня Аваста да ми претърсва компа ???

P.S.

В Настройки -> Изключения - там ли да задам MyComputer /което ще спре претърсването/

или

В Настройки ->Статус Линия - да махна отметката от Щит файлова система.

Някой разбирач на Avast моля да ме светне .

Сподели другаде

Тук на този сайт в раздела Ръководства за работа с програми има статия на dragozow за настройка и работа с AVAST.Надявам се да и обърнете внимание и да ви е от полза трудът на dragozow.
Сподели другаде

RemoveWGA не е против правилата на форума, защото реално не е крак, а просто елиминира досадното съобщение.

И въпреки това си мисля, че ги нарушава заради това: информация за извършване на нелегални действия (което според мен е нарушение на авторското право на производителя)! Може и да греша ,но така си мисля ,че е!

Сподели другаде

И въпреки това си мисля, че ги нарушава заради това: информация за извършване на нелегални действия (което според мен е нарушение на авторското право на производителя)! Може и да греша ,но така си мисля ,че е!

Абсолютно подкрепям !!! :thumbsup:

P.S.

Темата на dragozow не можах да я намеря , а съм сигурен ,че и дори да я намеря там не е обсъден въпросът който ме интересува!!! :no: :no: :no:

Сподели другаде

Нека се опитам да обясня. Windows Genuine Advantage се състои от 2 компонента: Windows Genuine Advantage Validation и Windows Genuine Advantage Notification. Първият компонент е този, който валидира инсталациите на различните обновления и продукти, които изискват валидация. Вторият компонент проверява при всяко стартиране на Windows дали е легален или не и се свързва с Microsoft. RemoveWGA премахва само Notification компонента (втория). Т.е. елиминира възможността Windows да се свързва със сървърите на Microsoft. Идеята зад програмата е, че щом веднъж инсталираното копие на Windows бъде проверено за автентичност, няма нужда това да става всеки следващ път при стартиране на системата. Да, инструментът може да се ползва и на нелегални копия, за да премахне съобщението, че Windows е нелегален.

RemoveWGA не закача Windows Genuine Advantage Validation компонента. Т.е. не прави Windows по-легален. Ако потребителят не е можел да инсталира продукт, който изисква валидация (като например Microsoft Security Essentials), преди използването на RemoveWGA, то той няма да може да го инсталира и след използването на инструмента, защото Windows Genuine Advantage Validation компонентът си е активен. RemoveWGA просто премахва досадното напомняне, че копието е нелегално. Нищо повече.

Освен това самият Windows Genuine Advantage Notification се инсталира като самостоятелно обновление (KB905474), така че всеки потребител, който ползва автоматичните обновления, се поинтересува и внимава поне малко какво клика, може да не инсталира въпросното обновление и да си спести евентуални дразнещи съобщения.

Сподели другаде

• 5 weeks later...

Да не отварям нова тема - преди малко ми излезе това съобщение при обновяването на аваста:

.

Информация за текущото обновяване:

Последна грешка: Пакетът е повреден.

Общо време: 2:03

- Vps: Обновен

(предишна версия: 100811-0, обновена версия: 100811-1)

.

И като излезе прозорчето за обновяването, не беше синьо, а червено.

Някакви идеи?

Сподели другаде

При обновяването на версия 5, нямах такъв проблем. Предполагам, че сте с 4.8 (Pro). Двете версии се обновяват от различни сървъри и вероятно при 4.8 е възникнал някакъв проблем.
Сподели другаде