ANGER-93 Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Здравейте.От няколко дена Скайп ми показва след вярно въведени име и парола "Неразпознати скайп име и парола". Сигурен съм че паролата ми е правилна ,какво ли не правих няколко пъти сменям скайпа , но все същото .. ако може някои да даде някакъв съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Ако някой друг ти знае паролата, може да ти я е променил. В противен случай значи просто си забравил паролата или може би я въвеждаш на различна клавиатурна подредба (примерно на кирилица). В такъв случай можеш да използваш формуляра за зануляване на паролата на Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ANGER-93 Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 Никой не ми знае паролата ,в скайп влизам само от вкъщи ,а и никой неможе да я налучка (не е лесна).Пробвах и с Е-маила но е стар и съм забравил паролата .Преди 3 дни си бях в скайпа на другия ден немога ... причината ми е неясна . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Айде пак.На основния екран на форума би трябвало да се изпише следното: " Уважаеми потребители, ако сте си забравили паролите на скайпа и на обслужващата го поща МОЛЯ не задавайте въпрос с коя програма може да ги възстановите". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ANGER-93 Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 Няма как да съм си забравил паролата при положение че не сам я сменял... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Значи си имал някакъв Skype акаунт, "прецакал" се е и не си могъл да възстановиш паролата, защото не си си спомнял паролата на email адреса. Направил си си нов Skype акаунт със същия email адрес. И този Skype акаунт се е "прецакал" и отново не си могъл да възстановиш паролата. И това се повтаря няколко пъти. Човек трябва да е наистина тъп и/или лекомислен, за да не се поучи и да си вземе бележка от няколко еднакви такива инцидента. Може би звучи обидно, но е така. В такъв случай този човек си заслужава каквото му е дошло до главата.И все пак цялата тази история ми се струва малко гнила и нелогична. За да спестя евентуални бъдещи коментари, не очаквай помощ за хакване и прочее неетични дейности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ANGER-93 Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 Даденият Е-маил съм го използвал само за 1 скайп акаунт преди 5 години и мисля че от тогава не съм влизал.Просто искам да знам как си влизам от другия акаунт а от "прецакания" немога... просто искам да питам дали не е свързано нещо с настройките на скайп или нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Valeriq Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Здравейте!!! От няколко седмици не мога да жляза ж скайпа си и ми изписжа непознати скайп,име и парола.опитах няколко пати пак да жляза,но и така не успях.Ако някой може да ми помогне нека да пише тук. Благодаря на тези,които ще ми помогнат!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Опитвала ли си да си занулиш паролата на Skype от формуляра за зануляване на паролата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост