chino_sz Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Търся някаква програма или сайт който да скрива линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 аз ли съм прос или ти не можеш да обясниш, какво искаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Да го скрива? 'Ми че не го давай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 идеята ми е самият линк да не се вижда от къде е, а да има някаква друга връзка на която някой като цъкне да го препраща към тази която искам да скрия.Сега разбирате ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Вероятно питаш за TinyURL!™. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 TinyURL само съкращава линка... предполагам търси DNS пренасочване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 да, точно за това говорех.А има ли някой подобен,но само че да можеш да си избираш какъв да е по-точно самият линк, като наименование.Тъй като от този сайт ти го прави на: http://tinyurl.com/... и т.н. а да речем искам да е http://hvanime.com или нещо от този сорт.Надявам се сте ме разбрали. edit: или по-точно, търся пренасочване на домейн.Сега разбрах как се казвало това което се опитвам да направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Трудна работа, няма как авторите на подобни сайтове да могат да запазят безброй домейни, за да се ползват от потребители. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост