martidmg Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Така хора имам bluesoleil обаче като тръгна да качвам файлове от компютъра към телефона (LG KG 800) качването на песента зарежда до около 50 процента и после ми исписва следното "Fail to upload file" и до там обаче от телефона на компютъра мога да си качвам.А незнам защо така ми става на мене като програмата съм я купил имам лиценз имам всичко и одеве баща ми искаше да му кача една песен на телефона и всичко стана ОК всичко си работеше (неговия Nokia6233), а при моя изписва така незнам защо какви ли не версий на bluesoleil използвах не памет имам свободна 110 MB.Много ще съм благодарен на някой, който ми помогне и сложа край на този проблем, че от 1 седмица само проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Щом имаш закупена легална версия, може да се предположи, че програмата е наред, защото има проблеми например при "кракнатата" (разбита) версия Bluesoleil 6.2.227. Освен да пробваш рестартиране на телефона ти LG KG800, за да изчисти някоя софтуерна грешка. Друго, което си мисля е, че може файлът, който прехвърляш да не се поддържа от телефона и той да го отхвърля - имай в предвид, че този модел е доста "дървен" - не е като нокията на баща ти (имам я същата). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост