Rasate Публикувано Април 11, 2010 Report Share Публикувано Април 11, 2010 Здравейте. Имам следния проблем.Преинсталирах XP-то на другия си компютър и обикновенно драйверите за ланкартата са си инсталирани но сега ги нямаше.Както и да е влязох в сайта на АSUS свалих си драйвер от там но се оказа че е някъкъв зип.пакет и не знам точно каде трябва да го разархивирам.В смисъл разархивирах го в папка по избор но вътре нямаше нищо от рода на setup.exe и вероятно трябва да го метна в някоя системна папко но не знам точно в коя.Ако някои е нясно какво трябва да се направи ще сум благодарен за помощта.Дъното е ASUS P4P800-VM Lan-ВграденOS. Windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Април 11, 2010 Report Share Публикувано Април 11, 2010 Влез в Device manager и с десен клик на устройството дай Update driver. После вместо да търси автоматично му задай да търси драйвера в папката в която си разархивирал сваленото от сайта на ASUS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rasate Публикувано Април 11, 2010 Author Report Share Публикувано Април 11, 2010 Пробвах и по този начин но не се получава други идеи ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 11, 2010 Report Share Публикувано Април 11, 2010 Или не си изтеглил правилния драйвер или някъде бъркаш в процеса на обновяване на драйверите.След като кликнеш Update Driver избираш No, not this time и кликаш Next.Избираш Install from a list or specific location (Advanced) и кликаш Next.Оставяш отметка само на Include this location in the search, кликаш бутон Browse и посочваш папката, в която е драйвера. Може да се наложи да посочиш конкретна подпапка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост