Jump to content

Проблем с лан драйвер ASUS P4P800 vm

Препоръчан пост

Здравейте. Имам следния проблем.

Преинсталирах XP-то на другия си компютър и обикновенно драйверите за ланкартата са си инсталирани но сега ги нямаше.Както и да е влязох в сайта на АSUS свалих си драйвер от там но се оказа че е някъкъв зип.пакет и не знам точно каде трябва да го разархивирам.В смисъл разархивирах го в папка по избор но вътре нямаше нищо от рода на setup.exe и вероятно трябва да го метна в някоя системна папко но не знам точно в коя.

Ако някои е нясно какво трябва да се направи ще сум благодарен за помощта.

Дъното е ASUS P4P800-VM

Lan-Вграден

OS. Windows XP

Сподели другаде

Влез в Device manager и с десен клик на устройството дай Update driver. После вместо да търси автоматично му задай да търси драйвера в папката в която си разархивирал сваленото от сайта на ASUS.
Сподели другаде

Или не си изтеглил правилния драйвер или някъде бъркаш в процеса на обновяване на драйверите.

След като кликнеш Update Driver избираш No, not this time и кликаш Next.

Избираш Install from a list or specific location (Advanced) и кликаш Next.

Оставяш отметка само на Include this location in the search, кликаш бутон Browse и посочваш папката, в която е драйвера. Може да се наложи да посочиш конкретна подпапка.

Сподели другаде