kurko Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Здравейте! Имам следния проблем. При инсталацията на фотоапарата ми canon powershot A450 възникна следното. Канончето не се появява като устройство в моя компютър и не тръгва ауто плея,от това не мога да си прехвърлям снимките. В дивайс менажера се появява като "устройство за създаване на изображения", а не както преди като флашка. Няма го и долу като ЮСБ устройство. До него е и Уеб камерата и тя като такова устройство. Нея също я няма в Моя комп. като устройство. Операционната система е Win7 enterprise, машината е с дъно Асус M2A-VM HDMI Процесор двоядрен Атлон на 3100мхерца. Същия апарат на лаптоп със Win7 starter свсичко е наред. Тръгва си програмата на канон за сваляне на снимки и т.н.Същия Win7 enterprise е инсталиран на друга машина и там апарата се инсталира нормално. Имам съмнения за липса на някъкви драйвери за дъното, защото за него няма такива за Win7. Ще се радвам да помогнете да си реша проблема,защото сега си свалям снимките само чрез Пикасата. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Според сайта на Асус има драйвери за 7 Инсталирай ги и докладвай пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurko Публикувано Април 11, 2010 Author Report Share Публикувано Април 11, 2010 Това всичко съм го инсталирал, но няма резултат :'( . Нямаше как да опиша всичко какво съм правил. Не мога да го открия като Standart MTP device/MTP USB Devise както ко показва на другия компютър. Опитвам ръчно да го търся ама тц. не го намирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurko Публикувано Април 17, 2010 Author Report Share Публикувано Април 17, 2010 Какво става няма ли други предложения за решаването на проблема ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2010 Report Share Публикувано Април 18, 2010 Можеш да опиташ да го деинсталираш апарата като USB устройство чрез USBDeView и да видиш после как ще се засече. Разкачаш апарата, деинсталираш го чрез програмата и го свързваш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 19, 2010 Report Share Публикувано Април 19, 2010 Тук съм писал едни инструкции, виж дали ще ти свършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurko Публикувано Юли 21, 2010 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2010 Night_Raven със USBDeView не става да се деинсталира. Нещо отначалото не е инсталиран като хората и сега не става. Добре че не свалям често снимки ама сега ми предстои тази операция и пак се сетих за проблема. Още не съм го решил.Kогато го инсталирам се появвява още веднъж като такова устройство, и при деинсталиране се маха новото. Ама едното остава. panevdd И твоите инсрукции не помогнаха. Въобще деинсталирам инсталирам и все същото се появява. В Device Managera Show hidden devices го няма като такова устройство и не е инсталирано като такова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юли 22, 2010 Report Share Публикувано Юли 22, 2010 Виж в настройките на фотоапарата.Някъде трябва да имаш , Transfer mode.Отделно качил ли си софтуера който върви с фотоапарата , Zoom Browser ....http://software.canon-europe.com/products/0010470.asp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurko Публикувано Декември 26, 2010 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2010 Мина доста време от пускането на темата. За жалост и до ден днешен проблема си остава. След преинсталацията също. От Канон ми даваха разни съвети които също са безполезни. Още се нуждая от помощ. До сега не съм намерил решение на проблема ми. Където и да го закача апарата си тръгва само на моята машина не ще. Не се нуждая от съвети от рода /купи си карт раидър/ и темподобни, а искам като си свържа апарата към компа да си свалям снимките нормално със софтуера на Канон. Инсталирал съм всичко което съм срещнал като драйвери на дъно и програми на апаратчето. Не съм открил комплект драйвери за дъното M2A-VM HDMI на ASUS за Windows 7, а от сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
wert Публикувано Декември 27, 2010 Report Share Публикувано Декември 27, 2010 ..цялата каша е от WINDOWS 7!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2010 Report Share Публикувано Декември 28, 2010 Ако свързваш фотоапарата в преден USB порт, пробвай в заден такъв. Ако не помогне или досега точно в заден порт си го свързвал, може би ще е добре да дадеш един лог от Autoruns:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Hide Microsoft and Windows Entries;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save...;5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- кликни бутон Нов отговор;- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост