Jump to content

Проблем с Toolbars, Menubar в Windows XP

SURF_lady

Препоръчан пост

Здравейте,

На настолният компютър нещо му се захубиха Menubar-а с File, Edit, View и т.н., както и Toolbar-a с Back, Forward, Search, Folders и т.н. Къде ли не отварях какво ли не правих, включително и System Restore, но не помага.

Най - странното е че когато отворя Command Prompt-a от Start->Run->cmd и напиша explorer.exe си се появяват и всичко си върви нормално. Ама би било ацки неудобно така да се работи на компютъра. За мен не би било проблем или пречка, но на компютъра сядат и сестра ми, майка ми и баща ми.

Губят се само като отворя My Documents или My Computer. Иначе като си работя с Internet Explorer си излизат безпроблемно.

Моля ви се, дайте идея как да го оправя и къде е проблема??

Благодаря ви много на отзовалите се :)

Сподели другаде

МНОГО ти Благодаря B-boy/StyLe/. Проблема е решен :svlove: :yeah:

Първо си сложих Malwarebytes' Anti-Malware и почистих с него. После видях че проблема си остана и пристъпих към ToolbarRepair.Exe и всичко си дойде на мястото.

Страшно много ти Благодаря. Аз се рових къде ли не с помощта на чичо Google, ама явно ще има още доста да потренирам с търсенето :)

Жив и Здрав да си :beer:

Сподели другаде

Радвам се, че си се оправила. :thumbsup:

Само ми стана интересно дали можеш да публикуваш лог файла от Malwarebytes за да проверим доколко сериозни са били откритите инфекции и дали има нужда от допълнителни мерки за тяхното елиминиране. ;)

Поздрави ! :bye:

Сподели другаде

Разбира се ще го публикувам, че и на мен ми е интересно какво толкова стана че ми се "противеше" толкова тоз проблем. :)

Ето и лог файла: mbam-log-2010-04-10 (15-25-59).txt

Още веднъж БЛАГОДАРЯ за помощта :)

Поздрави! :svlove:

Сподели другаде

Намерените неща са безобидни и едва ли те са били причината за проблема. :)

Така че няма от какво да се притеснявате.

Не е зле да си направите свежа точка на възстановяване за да може да се върнете към нея при евентуални подобни проблеми занапред. ;)

Лек ден ! :bye:

Сподели другаде