SURF_lady Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 Здравейте,На настолният компютър нещо му се захубиха Menubar-а с File, Edit, View и т.н., както и Toolbar-a с Back, Forward, Search, Folders и т.н. Къде ли не отварях какво ли не правих, включително и System Restore, но не помага.Най - странното е че когато отворя Command Prompt-a от Start->Run->cmd и напиша explorer.exe си се появяват и всичко си върви нормално. Ама би било ацки неудобно така да се работи на компютъра. За мен не би било проблем или пречка, но на компютъра сядат и сестра ми, майка ми и баща ми.Губят се само като отворя My Documents или My Computer. Иначе като си работя с Internet Explorer си излизат безпроблемно.Моля ви се, дайте идея как да го оправя и къде е проблема?? Благодаря ви много на отзовалите се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Пробвайте дали това ще помогне: ToolbarRepair.Exe Проверено ли е за гадинки ? Мисля, че една бърза проверка с Malwarebytes' Anti-Malware няма да навреди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 10, 2010 Author Report Share Публикувано Април 10, 2010 МНОГО ти Благодаря B-boy/StyLe/. Проблема е решен Първо си сложих Malwarebytes' Anti-Malware и почистих с него. После видях че проблема си остана и пристъпих към ToolbarRepair.Exe и всичко си дойде на мястото.Страшно много ти Благодаря. Аз се рових къде ли не с помощта на чичо Google, ама явно ще има още доста да потренирам с търсенето Жив и Здрав да си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Радвам се, че си се оправила. Само ми стана интересно дали можеш да публикуваш лог файла от Malwarebytes за да проверим доколко сериозни са били откритите инфекции и дали има нужда от допълнителни мерки за тяхното елиминиране. Поздрави ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 13, 2010 Author Report Share Публикувано Април 13, 2010 Разбира се ще го публикувам, че и на мен ми е интересно какво толкова стана че ми се "противеше" толкова тоз проблем. Ето и лог файла: mbam-log-2010-04-10 (15-25-59).txtОще веднъж БЛАГОДАРЯ за помощта Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 13, 2010 Report Share Публикувано Април 13, 2010 Намерените неща са безобидни и едва ли те са били причината за проблема. Така че няма от какво да се притеснявате.Не е зле да си направите свежа точка на възстановяване за да може да се върнете към нея при евентуални подобни проблеми занапред. Лек ден ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост