Night_Raven Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 Човече, седни и си обясни проблема подробно и ясно. Как забива, кога забива, откога забива, какъв е хардуерът, как са напреженията, как са температурите и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KalinNaidenov Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 темата я прочетох обаче незнам къде да открия драйвери за моята карта windows vista sp2 32bit ATI Radeon HD 3450 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Тук- http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
.-=kiro=-. Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Аз имам един проблем с компа,като си инсталирам няква игра и ми показва инсталираи си най-новите драивари за видео картата и си пусни хардуерното ускорение.Какво да правя? Кажете ако знаете нешто по вапроса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Като за начало си инсталирай драйвера за видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fatallism Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Здравейте братя мои.. ако ми помогните да си опрая видеото мн мн мн мн... ще сум благодарен знам че вия сте хората .. Доколто си мисля 4е се гледа видеото ми е Intel® 82815 .. High (24 bit) на Windows XP съм моляви помогнете имам проблем с ЦС ако някой разбира немога да го напрая на OpenGL дам ли му apply ми излиза от ЦС и ми дава ерор и пише че неможе да го подкара на OpenGL и ще се префклиучи на Софтоер с др. флаш игри не могат да тругнат за там ми тряя Адобт ама.. него го имам смис по големи флаш игри няма значение зора ми е ЦС на мен изобщо видеото помогнете ако можете .. Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Опитайте да инсталирате този драйвър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fatallism Публикувано Май 5, 2012 Report Share Публикувано Май 5, 2012 Еми. Нали инсталирах драйвера ама същите проблеми си седят аз ли нещо не правя и компа рестартирах нещо трябва да истрия ли незнам ако може малко повече инфо. Или скайп с теамвивар да влезнете незнам или друг драйвер защото този нещо не стана незнам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост