slavi Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Здравейте Налага ми се да си подновя драйвърите на видео картата как да го направя ? Каква информация е нужно да предоставя за да се каже ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Здравейте Налага ми се да си подновя драйвърите на видео картата как да го направя ? Каква информация е нужно да предоставя за да се каже ? Марката и модела на картата, както и операционната ти система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi Публикувано Април 8, 2010 Author Report Share Публикувано Април 8, 2010 Microsoft Windows XP Professional SP2ATI Radeon 9250 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Microsoft Windows XP Professional SP2ATI Radeon 9250 Значи това е твоя драйвър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi Публикувано Април 8, 2010 Author Report Share Публикувано Април 8, 2010 Значи стигнах до там където е време да добавя новите драйвъри всичко съм спазил по темата която ми дадохте.Но като започна да задавам пътя към новия пакет с драйвъри не ми излиза файла.Само папките излизат без значение къде е файла.Къде бъркам ? П.С : А нужно ли е да махна старите драйвъри преди да сложа новите, малко глупав въпрос но да питам да не объркам нещо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 Значи стигнах до там където е време да добавя новите драйвъри всичко съм спазил по темата която ми дадохте.Но като започна да задавам пътя към новия пакет с драйвъри не ми излиза файла.Само папките излизат без значение къде е файла.Къде бъркам ?Въобще не го схванах. Ще може ли отново? П.С : А нужно ли е да махна старите драйвъри преди да сложа новите, малко глупав въпрос но да питам да не объркам нещо ?Ако въпросния драйвер има деинсталация в Add or remove programs или се поддържа от програмите за почистване на драйвери, то е препоръчително да се премахне и почисти стария драйвер, преди да се инсталира новия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi Публикувано Април 9, 2010 Author Report Share Публикувано Април 9, 2010 В Add or remove programs има драйвър и ще го дейстална преди да сложа новия.Но като дам да се remove ми излизат 2 неща единия драйвър е RADEON 9250 - AGP (primary), другия е RADEON 9250 - Secondary - PCI (secondary).И двата ли да ги махам, а като ги махна да не се прецака нещо с екрана нали пак ще мога да си работя докато ги няма и сложа новия ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 В Add or remove programs има драйвър и ще го дейстална преди да сложа новия.Но като дам да се remove ми излизат 2 неща единия драйвър е RADEON 9250 - AGP (primary), другия е RADEON 9250 - Secondary - PCI (secondary).И двата ли да ги махам, а като ги махна да не се прецака нещо с екрана нали пак ще мога да си работя докато ги няма и сложа новия ? Махай ги и 2-та. Нищо няма да се прецака, давай смело, а ако случайно нещо се прецака, рестартираш и пробваш пак... ако не - пробваш със Safe mode Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi Публикувано Април 9, 2010 Author Report Share Публикувано Април 9, 2010 Инсталация/обновяване на драйвери за устройства, които вече са разпознати:- кликaте с десния бутон върху My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager; - намерете устройството, на което искате да инсталирате/обновите драйвера и кликнете два пъти върху него;- кликнете горе върху страница Driver и после върху бутона Update Driver...;- ако бъдете попитани дали искате Windows да провери онлайн базата си от данни за драйвери, изберете Yes, this time only и кликнете Next >; в нашия случай обаче приемаме, че се инсталира драйвер от твърдия диск, затова избирате No, not this time и кликнете Next >;- изберете Install from a list or specific location (Advanced) и кликнете Next >;- оставете отметка само на Include this location in the search, кликнете Browse и укажете пътя до драйвера;- при кликане на Next > Windows ще претърси папката и ще инсталира драйверите.Разпознава устройството няма проблеми и изчистих с програмата Driver Cleaner за по сигурно, че всичко се е махнало.И започнах както е в условието минах през горните неща остана само да укажа пътя до драйвъра.Цъкнах на Browse и започнах да го търся но не излиза, появяват се само папки.Не мога и да добавя папка за да я претърси каквото и да се опитам да добавя не излиза бутона Ok.За да продължа нататък, някакви идеи. В Safe mode е същата ситуация пробвах и там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 Защо все си мислех, че ATI драйвърите са направени на exe и доста лесничко се инсталирват? :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi Публикувано Април 9, 2010 Author Report Share Публикувано Април 9, 2010 Да пробвах и стана, сега е съвсем различно леко и както трябва да бъде. Да се надяваме, че проблеми няма да възникнат и драйвърите ще са сносни.Благодаря на всички отзовали се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piqndeto_2 Публикувано Март 19, 2011 Report Share Публикувано Март 19, 2011 И аз имам този проблем windows info-СистемаMicrosoft windows XPProfessionalВерсия 2002 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 19, 2011 Report Share Публикувано Март 19, 2011 Какъв точно проблем? Ще можеш ли да си по-ясен и конкретен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piqndeto_2 Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 Ем като играя някоя играа започва да забива... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост