simon44441 Публикувано Април 6, 2010 Report Share Публикувано Април 6, 2010 Имам 1 важен проблем.След като неуспях да инсталирам ACTOS ми се промени клавиатурата.Всички букви и цифри са наред обаче ctrl и Fn бутоните се размениха.С лаптоп HP 550 съм.Имам и 1 друг проблем.Пробах да запаля 2 версии на Garry Mod(10,11) и ми даде син екран.Някакви идеи ? Ето и параметрите.Processor: Intel Celeron Mobile 2.00GHzHDD: WDC WD1600BEVT -60zct1 - имам проблем и с него.Нормалният Windows ХР не го намира.RAM: 2Gb Непомня маркаVGA: Intel 965 Express Chipset Family Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2010 Report Share Публикувано Април 6, 2010 Конкретно за Windows XP ще трябва да вградиш драйверите на SATA контролера в инсталацията или да опиташ да превключиш режима на работа на контролера в IDE/Compatibility. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simon44441 Публикувано Април 6, 2010 Author Report Share Публикувано Април 6, 2010 Ок а имаш ли идея за първите 2 въпроса какво да правя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7, 2010 Report Share Публикувано Април 7, 2010 За другите ОС не мога да помогна. За размяната на клавишите не съм сигурен. Как точно установи, че са се разменили? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simon44441 Публикувано Април 8, 2010 Author Report Share Публикувано Април 8, 2010 Еми докато играх CS ми трябваше да клекна и установих че Fn бутонът е вместо Ctrl и обратно . Но днес я почистих и се обправи.Мерси за помоща и админите да трият темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост