Jump to content

Дайте си мнението за сайт allforcar

Препоръчан пост

Здравейте на всички в този готин форум.

Наскоро започнах проект по един сайт на тема коли. allforcar.hit.bg. Вече може да се каже че е "почти" готов, с изключение на някои подробности. Ще се радвам да дадете своята оценка за сайта както и да кажете какво ви/не ви харесва.

Приемам всякакви предложения и най вече критики

Така ще знам какво да променя. От сега искам да ви кажа че не съм наясно с PHP и тем подобни програмни езици (имам само бегли познания по ХТМЛ).

Мисля че сега е времето да задам няколко въпроса.

1. Сайта е на localhost и понеже нямам в момента възможност за домейн и хостинг го редиректвам от хитбг. та въпроса ми е имали опасност от хакване?

2. Сложил съм тук там рекламки от гоогле но само на началната страница рекламите са в тази насока- авто. на другите страници са произволни.(просто са копирани). Дали не трябва да създам реклами за всяка страница поотделно?

И още нещо на началната страница в дясната колона се появява рекламата но на другите страници седи празно (макар и другите да са копирани се показваt но точно тази вдясно не се показва).Kак мога да го поправя?

3. На началната страница системните съобщения ги показва над "последни новини" което не се вижда ако не се скролне. Как мога да им променя позицията.

4.Защо когато някой се опита да се регистрира изписва "Не може да се зареди е-маил функцията". Забранил съм индентификацията чрез е-маил но пак го показва. интересното е че на мен ми праща е-майли когато някой добави новина или се регне. Предложения?

5. (последен) Дайте някакво предложение за домейн. Аз си мислех за нещо от рода на allforcar-bg.com/.info?

За сега толкоз, че стана е**ти есето, ако имам други въпроси ще пиша в тази тема.

Информация за системата

PHP изграден върху: Windows NT AFRETO-PC 6.1 build 7600 ((null)) i586

Версия на базата данни: 5.1.41

Колация на базата данни: utf8_general_ci

PHP версия: 5.3.1

Уеб сървър: Apache/2.2.14 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l mod_autoindex_color PHP/5.3.1 mod_apreq2-20090110/2.7.1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

Уеб сървър към PHP интерфейс: apache2handler

Версия на Джумла!: Joomla! 1.5.15 Stable [ Wojmamni Ama Mamni ] 05-November-2009 04:00 GMT

Благодаря предварително.

Сподели другаде

Здравеи

Препоръчвам ти да прочетеш това и малко от това преди да заповнеш, каквото и да било.

Тук са описани общите правила за направата на дизаина на саит от хора занимаващи се с тоаа :thumbsup:

За друго не мога да помогна защото не разбирам от програмни езици :blink:

Сподели другаде

Здравеи

Препоръчвам ти да прочетеш това и малко от това преди да заповнеш, каквото и да било.

Тук са описани общите правила за направата на дизаина на саит от хора занимаващи се с тоаа :thumbsup:

За друго не мога да помогна защото не разбирам от програмни езици :blink:

Благодаря за статиите. бяха ми от полза.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...