den4o7 Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 Здравейте. Искам да питам - ако запиша филм на диск и субтитрите са в същата папка където и филма, ще се пуснат ли? Трябва ли да вграждам субтитри? Има ли значение формата на филм? И така нататък.. с 2 думи всичко за записването и гледането на филм на ДВД Плеър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 Ако DVD плеърът поддържа възпроизвеждане на въпросния видео формат и зареждане на субтитри от външен файл, то тогава ще видиш субтитри. Разбира се трябва да поддържа и кирилица, че иначе ще виждаш йероглифи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 Pовечето DVD-та подържат кирилица, но зависи от формата на субтитрите препоръчвам ти да сложиш поне 2 формата *srt и *sub Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Април 3, 2010 Author Report Share Публикувано Април 3, 2010 Ами за всеки слуачй да вградя субовете? Някоя програмка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 това или това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 AVI ReComp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Април 3, 2010 Author Report Share Публикувано Април 3, 2010 Имам avisubtitler и искам да се оплача! Вграждам си аз субтитрите на филма Avatar който е 1 gb и нещо...Изчаках го 10 мин и го спрях защото беше стигнало едва на 5% и после гледам subtitledvideo-то е станало 4 ГБ!!! На какво се дължи това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 3, 2010 Report Share Публикувано Април 3, 2010 ами незнам да няма някви филтри или други глупости .... (не съм я ползвал) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Май 7, 2010 Report Share Публикувано Май 7, 2010 Погледни товаМисля че ще ти свърши отлична работа. Ние вкъщи имам 5 канална система за домашно кино вкъщи и ми се случи ни *.sub, ни *.srt да ми прочете затова действах по описания в ръководството начин Благодаря ти Spursy още веднъж Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост