chino_sz Публикувано Април 1, 2010 Report Share Публикувано Април 1, 2010 От известно време компютърът ми неможе да се синхронизира или по скоро да открие устройството ми.Но когато влезна в Device Manager намирам някакво "Bluetooth Radios" по което съдя че устройството е открито но нефункционира, не ми излиза иконата на самия Bluetooth която се показва долу до часовника.Къде може да е проблема? edit: Оправих проблема, от Devices and Printers, бяха махнати едни отметки които забраняват показването на устройството долу в "трея". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skssks67 Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 кои отметки се махат по точно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 http://www.prikachi.com/images/576/4539576x.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skssks67 Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Намерих я.Много ти благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост