hellfire Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Дайте съвет за нова видео карта до 140 лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Подготвяме се да даваме съвет...Даваме съвет...Дадохме съвет.Доволен ли си от съвета?Чудесно.Още един доволен потребител. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Дайте съвет за нова видео карта до 140 лв.И къде искаш да я поставиш, на каква машина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hellfire Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 Подготвяме се да даваме съвет...Даваме съвет...Дадохме съвет.Доволен ли си от съвета?Чудесно.Още един доволен потребител.Много ти благодаря за съвета беше ми страшно от помощ.Страшен съвет дълго се готви и много съм доволен от него.Винаги ли ги даваш такива Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Много ти благодаря за съвета беше ми страшно от помощ.Страшен съвет дълго се готви и много съм доволен от него.Винаги ли ги даваш такиваКогато не ми се дава АБСОЛЮТНО НИКАКВА полезна информация насреща, да, съветът е такъв. Ти като отидеш на лекар да не би да му казваш "докторе, лекувай ме" и да седиш и да чакаш той като те гледа да познае какви са симптомите и какво ти има?След като не даваш никаква информация, която да насочи помагащите ти какво всъщност ти е нужно, няма как да очакваш адекватна помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост