shhhshsh Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Здравейте. Незнам към кой раздел да съотнеса темата, за което ако съм сбъркал ужасно съжалявам ... :-/ Така по същество, от както имаше профилактика в един торент тракер (замун*а) не мога да вляза в него. Мога да вляза в сайта единствено за 1 минута на ден, а понякога и толкова не мога. Проблема го имам и на компа и на лаптопа. Под общ интернет сме смисъл свързал съм се чрез wi-fi модема на "виваком". Пробвах да спра защитните стени на 2-те машини, но не помогна, после пробвах да спра защитната стена и на модема, но и това не помогна. Опитвах се и през прокси сървър, но и от там не иска да се свърже със сайта. Проблема се проявява само в нас, бях в един приятел и той е с интернет към бтк сиреч виваком, но там си вървеше идеално и моят акаунт в сайта и неговия ... Умолявам ви ако имате някакви идеи да ми помогнете, а ако съм сбъркал раздела поне да я преместите, защото на идея си нямах къде да я поставя .. :-/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GITZATA Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Здравей шуменецо,Първото което ми идва на ум загореспоменатия тракер е да не би да имаш Malwarebytes Anti-Malware с включен защитенмодул,тъй като при мен е така,и при опит да вляза не ме допуска.Не знам каква е причината но го лови като зловреден IP адрес. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shhhshsh Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 Лелеее пич златен си нямаш си на идея колко съм ти благодарен и всичкото злато да ти дам за да ти се отблагодаря малко ще е .. за това ще те черпя бира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GITZATA Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Благодаря за бирата.Радвам се,че съм ти бил полезен.Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост