Marshala90 Публикувано Март 28, 2010 Report Share Публикувано Март 28, 2010 Та, значи искам да преинсталирам един лаптоп който няма CD и за целта изполвам флашката (1gb). Гледал съм от тази статия как да си настроя флаша.Като стартирам флашката на лаптопа и натискам F12 и избирам нея, след това ми се показва прозорец с 5 избора:1. TXT Mode2. GUI Mode ( HD1 )3. GUI Mode ( HD2 )4. Grub4DOS5. Microsoft Recovery ConsoleКато дам TXT Mode ми се показва синия екран със започване преинсталацията на Win-а, но ми показва грешка малко след като се покаже синият екран (около 10-15сек.). Ето и клип - Видео.При GUI HD1 ми показва екрана сякаш съм натиснал F8 и да избирам м/у Safe Mode и другите работи.А GUI HD2 ми изписва някаква грешка мисля, че беше и се рестартира.При Grub4DOS ми изписва, че даден файл липсва или е развален, ето и клип - Видео.Чакам съвети и решения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 28, 2010 Report Share Публикувано Март 28, 2010 Разгледай темата Инсталация на Windows чрез флашка, описал съм процедурата накратко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 28, 2010 Author Report Share Публикувано Март 28, 2010 Това което даде пробвах първо него, но имаше пак някакви грешки. Утре ще пробвам с друга флашка и двата начина и ще "докладвам" Лека вечер! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 4GB трябва да е флашката за да стане или аз се бъркам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 29, 2010 Author Report Share Публикувано Март 29, 2010 4GB трябва да е флашката за да стане или аз се бъркамНе, трябва да ти е минимум 1GB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 Ето: http://www.download.bg/index.php?cls=program&id=528574 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 Значи оправих се, инсталирах си Windows-а . Ползвах начина който съм посочил по-горе GL Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост