gibson58 Публикувано Март 27, 2010 Report Share Публикувано Март 27, 2010 Здравейте,когато реша да ресторна от system restore ,нещо не ми се получава...Пробвах и със спряна антивирусна,но резултата е винаги един и същ,рестартира се ,но излиза това: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 няма ли решение на проблема?няколко пъти вече опирах до тази функция и би ми спестила ядове.ето още 1 шот ако ще помогне с нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 няма ли решение на проблема?няколко пъти вече опирах до тази функция и би ми спестила ядове.ето още 1 шот ако ще помогне с нещо.A коя антивирусна ползваш? Пробвал ли си да я деинсталираш и тогава да ресторнеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 авира премиум.не ми се иска да стигам до деинсталиране,ама ако се наложи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 31, 2010 Report Share Публикувано Март 31, 2010 авира премиум.не ми се иска да стигам до деинсталиране,ама ако се наложи...Нищо не пречи за теста да я махнеш. И ако няма промяна, връщаш я. И един съвет - не разчитай на system restore. Има много по - сигурни начини за възстановяване на системата, а system restore със сигурност не е между тях. След като не е...turn off. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Март 31, 2010 Author Report Share Публикувано Март 31, 2010 аз не разчитам на това,имам имедж на С: ,но това е по лесно в случай че омажа нещо по регистрите.примерно при инсталация на игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Март 31, 2010 Report Share Публикувано Март 31, 2010 Здравей от шотчето разбирам че това е някав файл които антивирусната не иска да върне , може да е вирус и за това да не иска да го върне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 1, 2010 Author Report Share Публикувано Април 1, 2010 Под сейф мод се получи ,но въпроса сега е кое е правилното ,под сейф мод или с деинстал на антивируса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 1, 2010 Report Share Публикувано Април 1, 2010 Под сейф мод се получи ,но въпроса сега е кое е правилното ,под сейф мод или с деинстал на антивируса?И трите модула ли спираш на авира премиум? Имам бегли спомени, че премиум версията има 3 модула за спиране. Върху иконката в трея , като дадеш десен бутон...какво ти показва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Април 1, 2010 Author Report Share Публикувано Април 1, 2010 и трите ги спирам. много глупаво е това с деинсталирането.не трябва да е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Април 1, 2010 Report Share Публикувано Април 1, 2010 ако проблема е от авира то тогава е хубаво да я инсталираш на ново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост