tubleron Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Здравейте,от 3-4 дена съм с Уиндоус 7 и нещо не ми се получава с драйверите.С КМПлеър съм а филмите силно насичат. Монитора става черен за по 4-5 сек. и ми изписва това: http://img87.imageshack.us/img87/4719/14495773.jpg Видео картата ми е Н-Видиа 6200.Изтеглих драйверите от официалния им сайт,даже изписа че са за Уин.7 но пак същото положение. Някакви мнения или препоръки? Ето и малко инфо за Компа: http://img266.imageshack.us/img266/6933/56663237.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Аз съм с ATI и Win 7 Ultimate и не съм имал такива проблеми... поне за сега. Инсталирал ли си драйвери за chipset? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 26, 2010 Author Report Share Публикувано Март 26, 2010 Аз съм с ATI и Win 7 Ultimate и не съм имал такива проблеми... поне за сега. Инсталирал ли си драйвери за chipset?Ами сигурно не,дори не знам какво е chipset Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Отвори Диспечер на устройствата и виж колко жълти "?" има.Най-добре влез в сайта на производителя на дъното ти и свали и инсталирай всички драйвери за него за Win 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 26, 2010 Author Report Share Публикувано Март 26, 2010 Какава информация трябва да дам,за да ми кажете какви драйвъри ми са нужни,от къде да ги изтегля и как да си ги запаметя в компа така,че когато ми потрчбват да си ги имам някъде запаметени,а не всеки път да се чудя от къде да ги търся?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Какава информация трябва да дам,за да ми кажете какви драйвъри ми са нужни,от къде да ги изтегля и как да си ги запаметя в компа така,че когато ми потрчбват да си ги имам някъде запаметени,а не всеки път да се чудя от къде да ги търся?? За настолен комп ли става дума или за лаптоп?Ако е за лаптоп, всичко драйвери трябва да са в сайта на производителя.Ако е настолен - в сайта на производителя на дъното (без този за видео картата). Кажи си марка и модел на дъното.Няма смисъл да ги запаметяваш, защото непрекъснато излизат нови и нови Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 26, 2010 Author Report Share Публикувано Март 26, 2010 За настолен комп ли става дума или за лаптоп?Ако е за лаптоп, всичко драйвери трябва да са в сайта на производителя.Ако е настолен - в сайта на производителя на дъното (без този за видео картата). Кажи си марка и модел на дъното.Няма смисъл да ги запаметяваш, защото непрекъснато излизат нови и нови Настолен е Компа, това върши ли работа? http://img718.imageshack.us/img718/9790/dplatka.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Тези са за win7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Здравейте,получи се следният проблем със служебният компютър изчезна връзката с интернет, след като проверих в мениджъра на устройствата имаше питанка на network adapters.Най-вероятно нещо е станало с драйвъра,та молбата ми е да ми кажете трябва ли предварително да почистя и да инсталирам новия, или може и направо така да се инсталира.Операционнdто система е Wndows XP-SP-3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Здравейте,получи се следният проблем със служебният компютър изчезна връзката с интернет, след като проверих в мениджъра на устройствата имаше питанка на network adapters.Най-вероятно нещо е станало с драйвъра,та молбата ми е да ми кажете трябва ли предварително да почистя и да инсталирам новия, или може и направо така да се инсталира.Операционнdто система е Wndows XP-SP-3Инсталирай направо, трябва да стане - пробвал съм. Или му дай първо Uninstall на мрежовата карта и после Scan for hardware changes - да си я намери пак и инсталира драйверите, които си пази в папка. Пък после, ако нещо търси и инсталирай - може и най-новата версия да свалиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 31, 2010 Report Share Публикувано Март 31, 2010 Благодаря ти за съвета ще го направя и ще пиша . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Здравейте , искам да почистя след деинсталация на драйвър на Интeл за мрежовата карта и да инсталирам отново ,но не знам как да го направя с програмата Driver Swiper не виждам да има такава възможност.Бихте ли ме посъветвали как да го направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 За това мисля няма в момента програма за чистене. Просто деинсталирай, рестартирай и инсталирай новия драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Април 8, 2010 Report Share Публикувано Април 8, 2010 Благодаря ти . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 Нещо не мога да се справя ,не знам какво трябва още да направя.Инсталирах новият драйвер за мрежовата карта Intel pro 100 ,но отгоре си остана ethernet controller има удивителна върху него и интернет няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост