Jump to content

Проблем с драйвери

tubleron

Препоръчан пост

Здравейте,от 3-4 дена съм с Уиндоус 7 и нещо не ми се получава с драйверите.С КМПлеър съм а филмите силно насичат. Монитора става черен за по 4-5 сек. и ми изписва това: http://img87.imageshack.us/img87/4719/14495773.jpg Видео картата ми е Н-Видиа 6200.Изтеглих драйверите от официалния им сайт,даже изписа че са за Уин.7 но пак същото положение. Някакви мнения или препоръки? Ето и малко инфо за Компа: http://img266.imageshack.us/img266/6933/56663237.jpg
Сподели другаде

Отвори Диспечер на устройствата и виж колко жълти "?" има.

Най-добре влез в сайта на производителя на дъното ти и свали и инсталирай всички драйвери за него за Win 7.

Сподели другаде

Какава информация трябва да дам,за да ми кажете какви драйвъри ми са нужни,от къде да ги изтегля и как да си ги запаметя в компа така,че когато ми потрчбват да си ги имам някъде запаметени,а не всеки път да се чудя от къде да ги търся??
Сподели другаде

Какава информация трябва да дам,за да ми кажете какви драйвъри ми са нужни,от къде да ги изтегля и как да си ги запаметя в компа така,че когато ми потрчбват да си ги имам някъде запаметени,а не всеки път да се чудя от къде да ги търся??

За настолен комп ли става дума или за лаптоп?

Ако е за лаптоп, всичко драйвери трябва да са в сайта на производителя.

Ако е настолен - в сайта на производителя на дъното (без този за видео картата).

Кажи си марка и модел на дъното.

Няма смисъл да ги запаметяваш, защото непрекъснато излизат нови и нови :)

Сподели другаде

За настолен комп ли става дума или за лаптоп?

Ако е за лаптоп, всичко драйвери трябва да са в сайта на производителя.

Ако е настолен - в сайта на производителя на дъното (без този за видео картата).

Кажи си марка и модел на дъното.

Няма смисъл да ги запаметяваш, защото непрекъснато излизат нови и нови :)

Настолен е Компа, това върши ли работа? http://img718.imageshack.us/img718/9790/dplatka.jpg

Сподели другаде

Здравейте,получи се следният проблем със служебният компютър изчезна връзката с интернет, след като проверих в мениджъра на устройствата имаше питанка на network adapters.Най-вероятно нещо е станало с драйвъра,та молбата ми е да ми кажете трябва ли предварително да почистя и да инсталирам новия, или може и направо така да се инсталира.Операционнdто система е Wndows XP-SP-3
Сподели другаде

Здравейте,получи се следният проблем със служебният компютър изчезна връзката с интернет, след като проверих в мениджъра на устройствата имаше питанка на network adapters.Най-вероятно нещо е станало с драйвъра,та молбата ми е да ми кажете трябва ли предварително да почистя и да инсталирам новия, или може и направо така да се инсталира.Операционнdто система е Wndows XP-SP-3

Инсталирай направо, трябва да стане - пробвал съм. Или му дай първо Uninstall на мрежовата карта и после Scan for hardware changes - да си я намери пак и инсталира драйверите, които си пази в папка. Пък после, ако нещо търси и инсталирай - може и най-новата версия да свалиш.

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Здравейте , искам да почистя след деинсталация на драйвър на Интeл за мрежовата карта и да инсталирам отново ,но не знам как да го направя с програмата Driver Swiper не виждам да има такава възможност.Бихте ли ме посъветвали как да го направя.
Сподели другаде

Нещо не мога да се справя ,не знам какво трябва още да направя.Инсталирах новият драйвер за мрежовата карта Intel pro 100 ,но отгоре си остана ethernet controller има удивителна върху него и интернет няма.
Сподели другаде