mustang_turbo Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 Здравейте Имам много гаден проблем свързан с антивирусна и GTA San Andreas MP 0.3. Проблема е следния преди месец, два реших да си изтегля GTA San Andreas изтеглих я и я инсталирах, до тук без проблеми, но след като постои два, три дни или изчезва или изписва че е вирус. Антивирусната я маха и я тегла на ново сканирам я със следните програми : NOD 32 4.0, Malwarebytes' Anti-Malware, IObit Security 360, SUPERAntiSpyware Free Edition но не излиза никакъв вирус, но като постои пак няколко дена и антивирусната ми я маха. И зато питам дали това е вирус или като краковете само така изписва и ако само така изписва как да направя така че програмите да не закачат и трият MP-то. От сега ви казвам незнам коя програма я трие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 Защо не скенираш целия хард със същите програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 Сигурен ли си, че някоя от програмите закача играта и ако да, коя? При ръчно сканиране ли става това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stivnnik Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Най-вероятно НОДА ти маха играта. По подразбиране там настройките са автоматично да трие разпознатите "вируси". Ако си сигурен, че наистина няма вирус в нея можеш да добавиш папката на играта в "Exclusions". P.S. Поне до сега на мен не ми се е случвало да ми трие цели папки, ами само отделни файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 26, 2010 Author Report Share Публикувано Март 26, 2010 През ден, два сканирам със 4-те програми, но нищо не намира. Както казах по горе, незнам коя антивирусна го прави и сама го трие не при ръчно сканиране Да де и при мене ми маха само фаилове. Но точно тези фаилове са мулти плеъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 1. От изброените от теб програми само NOD32 е антивирусна. Другите не са.2. За IObit Security не знам, а и въобще не ми дреме, но другите две програми нямат резидентни защити в безплатните си версии, така че не знам как автоматично биха изтрили каквото и да било. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 27, 2010 Author Report Share Публикувано Март 27, 2010 On 3/26/2010 at 12:59 PM, Night_Raven написа: 1. От изброените от теб програми само NOD32 е антивирусна. Другите не са.2. За IObit Security не знам, а и въобще не ми дреме, но другите две програми нямат резидентни защити в безплатните си версии, така че не знам как автоматично биха изтрили каквото и да било.Значи остава Nod-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasilvas Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 Iobit използват вирусните дефиции на MBAM.Нода оригинален ли или с пач/крак/триал ресетър.Ако е с пач/крак/триал ресетър нищо чудно да се е побъркала.Препоръчвам ти и да махнеш IObit! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 От IObit използваха дефинициите на Malwarebytes, но след като се вдигна доста шум ги премахнаха, с което и ефективността на програмата падна главоломно. Всъщност те използваха и дефиниции на други компании, но в много по-малка степен. Съгласен съм обаче, че програмата е напълно излишна и безполезна в този си вид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasilvas Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 Но все пак ако ползва нелегален нод може и да е от това. Night_Raven благодаря за поправката и допълнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 29, 2010 Author Report Share Публикувано Март 29, 2010 On 3/29/2010 at 10:16 AM, vasilvas написа: Iobit използват вирусните дефиции на MBAM.Нода оригинален ли или с пач/крак/триал ресетър.Ако е с пач/крак/триал ресетър нищо чудно да се е побъркала.Препоръчвам ти и да махнеш IObit! On 3/29/2010 at 10:27 AM, Night_Raven написа: От IObit използваха дефинициите на Malwarebytes, но след като се вдигна доста шум ги премахнаха, с което и ефективността на програмата падна главоломно. Всъщност те използваха и дефиниции на други компании, но в много по-малка степен. Съгласен съм обаче, че програмата е напълно излишна и безполезна в този си вид.Значи да махна Iobit. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Ами, не можем да те принудим да я махнеш, но полза от нея няма никаква така или иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 On 3/30/2010 at 2:25 AM, Night_Raven написа: Ами, не можем да те принудим да я махнеш, но полза от нея няма никаква така или иначе.Щом сте казали, че са ненужни значи са ненужни, все пак вие сте експерти Но коя от двете да махна 360 security или Advanced System Care (и двете са Iobit) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 А защо не и двете? Реална полза от тях няма, даже Advanced System (I don,t) Care може да бъде и опасна - за нула време може да затриеш неща, които е сметнала за излишни и после... почва веселото. Всякакво чувство, че ти забързва и почиства компютъра, според мен е чисто плацебо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 31, 2010 Author Report Share Публикувано Март 31, 2010 On 3/30/2010 at 11:17 AM, draco_volans написа: А защо не и двете? Реална полза от тях няма, даже Advanced System (I don,t) Care може да бъде и опасна - за нула време може да затриеш неща, които е сметнала за излишни и после... почва веселото. Всякакво чувство, че ти забързва и почиства компютъра, според мен е чисто плацебо.Значи ги махам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост