greatwhiteshark Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Преди дни си смених паролата на скайп,отписах се и като ми се наложи да се логна разбрах че съм забравил прясно сменената парола. И понеже наскоро съм се логвал успешно от компютъра си се зачудих дали няма някаква програма или самия скайп да си помни само за моят компютър логвания и сменяния на пароли?Ако има такова нещо или програма която възстановява паролата и юзера от последен успешен лог или помни както вече казах успешна смяна ще съм искрено благодарен ако някой ми каже! Надеждата е във вашите ръце! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 А e-mail-а не който си правил регистрацията не си ли го знаеш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greatwhiteshark Публикувано Март 24, 2010 Author Report Share Публикувано Март 24, 2010 А e-mail-а не който си правил регистрацията не си ли го знаеш?Мерси за бързия отговор,знам го но паролата в абв-то отново не си я знам,защото е стар е-мейл.Нямам алтернативен е-мейл и не си помня тайния въпрос и отговора. :'( :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Само не тръгвай да търсиш програми с гръмки имена като "Skype password hack" че всякак ще пипнеш "въшки" и после няма чистене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greatwhiteshark Публикувано Март 24, 2010 Author Report Share Публикувано Март 24, 2010 Само не тръгвай да търсиш програми с гръмки имена като "Skype password hack" че всякак ще пипнеш "въшки" и после няма чистене.На ясно сам че е напълно невъзможно да "разбереш" чужда парола и не ми и трябва просто това за което ви питам горе ако има нещо което може да ми помогне ще съм благодарен! На никои ли не му се е случвало подобно нещо?Моля ви дайте ми някаква идея... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 има начин за всичко , но трябва малко труд пробваи това може да помогне ако можеш да работиш с него де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Най - вероятно поредния мъжага, който иска да влезе в скайпа на гаджето ...Аз не бих дал съвет на такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Имаш два изхода:1) да се напънеш и да се сетиш за паролата сам;2) да ползваш метода на възстановяване на парола на Skype. Ако не можеш да си спомниш паролата и не няма как да я възстановиш (заради неактивен email, забравена парола на email адреса или каквото и да е), то си в задънена улица и ще трябва да си направиш нов Skype акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greatwhiteshark Публикувано Март 25, 2010 Author Report Share Публикувано Март 25, 2010 Имаш два изхода:1) да се напънеш и да се сетиш за паролата сам;2) да ползваш метода на възстановяване на парола на Skype. Ако не можеш да си спомниш паролата и не няма как да я възстановиш (заради нес изьклактивен email, забравена парола на email адреса или каквото и да е), то си в задънена улица и ще трябва да си направиш нов Skype акаунт. Мерси на всички с изключение на весодимов който просто не прочете поста ми до край и ще се опитам да си я спомня пак благодаря на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stone Cold Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 По темата искам да кажа че зная само с E-Mail да си възвърнеш паролата на Скайп. И другото нещо което искам да кажа е че ИМА начини МНОГО да разбереш парола на скайп. Зная как но не съм го правил и не смятам да опитвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 ..... Зная как но не съм го правил и не смятам да опитвам не move наистина да знаеш нещо без да си опитвал ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
false Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 По темата искам да кажа че зная само с E-Mail да си възвърнеш паролата на Скайп. И другото нещо което искам да кажа е че ИМА начини МНОГО да разбереш парола на скайп. Зная как но не съм го правил и не смятам да опитвам Не знам защо много от вас си мислят, че разбиването на Skype парола е лесна задача. Повечето подобни "паро-разбивачи" използват brute-force алгоритми, като последователно правят test-connection към сървъра на Skype с различни пароли, ако влезе - влезе, ако не - продължава със следващата парола. Но за някоя по-стабилна парола (не 1234-like) програмата доста ще се омъчи докато я разбие, ако някой иска мога да му дам моя skype name да пробва да разбие паролката, ще черпя каса бира, ако някой успее. ;-)---Night_Raven много ясно си е казал възможните решения на прорблема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Сега да кажа нещо на всички мераклии да разбиват Skype пароли.Няма никаква полза от това,ама никаква ,освен да речем ,ако човека чиято парола искате да гепите не ползва същия комп на който сте и вие (например жена ви - в случай ,че не е хитра и не е забранила хисторито).Това което трябва да се направи е да се открадне хронологията.Става много лесно.Остава да се дешефрира понеже е кодирана.Вече също много лесно.Ми това е.За любителите на екшъна ето малко забавна тематика -> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 За любителите на екшъна ето малко забавна тематика -> Не става ясно дали го казваш на сериозно, но това е измама и половина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост master7 Публикувано Април 10, 2010 Report Share Публикувано Април 10, 2010 Само за любителите на екшъна !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост