bonbogoko Публикувано Юни 21, 2010 Report Share Публикувано Юни 21, 2010 Няма смисъл да търсиш, просто няма да намериш. Търси си ново щаси от Vali или Аргус на Клево или Гигабайт. Вземаш от стария лаптоп всичко което може да се използва хард, памет и другото, като дисплей продаваш. Инак само ще си пилееш парите на вятъра. Айде успех и нищо не ти пречи да го продадеш на части и да си купиш нов.P.S. Ето малко материал за размисъл, може да не ти се наложи да сменяш дъното. http://www.laptoprepair101.com/laptop/2010/04/06/fixing-compaq-presario-v6000-motherboard-no-video-issue/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Ноември 2, 2010 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2010 Пак в тази тема :@ Сложиха ми 2ра употреба дъно,изкарах 1 ден и пак същото(това което съм писал в началото на темата)Занесох го пак преди 1 седмица го взех иииииииии.......... пак същия проблем,пиша го това защото имам един въпрос може да бъде много глупав ама знам ли...Дали не е от подложката която използвам с вентилатор който охлажда???Преди да я взема лаптопа пак е загрявал много но такива проблеми не съм имал.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 3, 2010 Report Share Публикувано Ноември 3, 2010 ... както го подигнах и ми се появи картината обаче пак не ми дава да пипам нищо.........Прилича ми на проблем със свързването на дъно с клавиатура/периферия; възможно е например захранването да "окъсява" някъде и затова да ти горят дъната.На твое място бих го занесъл в сервиза за предявяване на рекламация - предполага се, че са извършили услуга, която ти си заплатил. Услугата очевидно не е извършена качествено и имаш право да си получиш парите обратно или да отстранят проблема за тяхна сметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост