Веко Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Онзи ден и днес лаптопа почна да се "побърква"!Проблема е че лаптопа почна да си гасне сам!?!?!?Сърфирам си из нета или правя нещо друго и изведнъж ми излиза черен екран и все едно е блокиран,не ми дава да правя нищо,гася го стартира се и само черен екран и сам се гаси и пак черен екран и така докато не му удариш Powera.Изчаках малко пак пробвах Цъ,извадих батерията сложих и тръгна..... От какво може да е проблема???Имам съмнение дали не е от това че няколко пъти си връщах времето назад за период от половин час..Дали е от това???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Марка, модел и параметри на машината? Гаранционна ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 24, 2010 Author Report Share Публикувано Март 24, 2010 HP pavilion dv6000,не е гаранционен. AMD Turion 64 x2 MobileTechnology TL-56795 mhz 1.87 GB of ramPhysical Address Extension Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Как си връщал времето назад? System Restore ли имаш предвид? Каква е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 24, 2010 Author Report Share Публикувано Март 24, 2010 Да със System restore. Microsoft Windows XPProfessionalversion 2002Service Pack 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Може да пробваш пак действието със System Restore до времето, преди проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 24, 2010 Author Report Share Публикувано Март 24, 2010 Ами ако продължи да го прави ще го върна с 1-2 седмици. Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 28, 2010 Author Report Share Публикувано Март 28, 2010 Преди пак да върна времето пак ми направи номера самоче + допълнение,картината ми я даваше на снежинки и постоянно се скриваше и показваше.Върнах времето до 27февруари и до днес (2дни) и пак от начало... Какво да правя?От къде може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 Драйверите за системата актуални ли са? На батерия или захранване работи? Ако работи на захранване, батерията поставена ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 29, 2010 Author Report Share Публикувано Март 29, 2010 Драйварите си ги търсих в интернет ако за това питаш... Батерията винаги си е поставена и винаги кабела който я зарежда си стой включен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2010 Report Share Публикувано Март 29, 2010 Т.е. да разбираме, че лаптопът работи постоянно на захранване и с поставена батерия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 29, 2010 Author Report Share Публикувано Март 29, 2010 Да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Постоянната работа на захранване с поставена батерия е вредно за нея. Може да е сдала багажа. Поработи с извадена батерия и виж как ще се държи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Веко Публикувано Март 30, 2010 Author Report Share Публикувано Март 30, 2010 Ще пробвам,но надали е от това,то като се появи черния екран лаптопа продължава да си работи.А има ли вероятност от вирус да е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2010 Report Share Публикувано Март 30, 2010 Надали. По-скоро проблемът е в хардуера или в някой драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост