nono Публикувано Март 23, 2010 Report Share Публикувано Март 23, 2010 Здравейте!Правя едно клипче (спомени разни) и сега го обмислям и попрегледах като ефекти и т.н. какво имам и ми трябва ефект ,който да представлява нещо като падаща капка в езеро (дано се сетите така го обясних че ...) съответно на дадената снимка все едно се отразява в това езерце и с падането на капката така леки вълнички и да се смени...Та ме интересува някой ако е срещал програма,която да има този ефект или ако може да ми каже плъгин към някоя програмка примерно Сони Вегас Благодаря предварително Също така някой ако има такива клипчета правени ще се радвам ако желае да ми ги прати за да ги видя и като идея евентуално Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Преди няколко дни видях подобна програма,но работи само с цифрови снимки.Прави точно това за което питаш,а след като никой не ти е отговорил аз го правя.С програмата се създават ефекти като течаща вода и други подобни.Снимките сякаш оживяват.Така само мога да го обясня.Не знам дали мога да напиша линк за нея и ако искаш ми пиши на имейла за да ти кажа къде да я търсиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Нищо не пречи, да дадеш линк към официлния сайт на програмата, за да се види аджеба каква е тази програма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Nufsoft Nature Illusion Studio.С парички естественно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост