ratm Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 здравей те имам проблем немога да деинсталирам програма . ситуацията е следната програмата е работеща , виждам я във всички програми , има папка в програмните файлове но там няма за деинсталиране . няма е в добавяне и премахване на програми . защо е така? използвах софтуер за деинсталиране на програми и там от списака който зарежда с абсолютно всички програми я маркирах и вместо да я деисталирах аз я изтрих без да искам от този списък . сега тази програма стана неоткриваема дори и в регистрите не я виждам . моля помогнете таза ситуация е интересна за мен има ли начин да я деинсталирам и ако да по какъв начин , знам че някой път най-сложните проблеми имат имат най-лесните решения . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 Инсталираш Total Uninstall, в нея има опция за добавяне на програма в списъка, после от списъка я деинсталирваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 А програмата е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 здравей те имам проблем немога да деинсталирам програма . ситуацията е следната програмата е работеща , виждам я във всички програми , има папка в програмните файлове но там няма за деинсталиране . няма е в добавяне и премахване на програми . защо е така? използвах софтуер за деинсталиране на програми и там от списака който зарежда с абсолютно всички програми я маркирах и вместо да я деисталирах аз я изтрих без да искам от този списък . сега тази програма стана неоткриваема дори и в регистрите не я виждам . моля помогнете таза ситуация е интересна за мен има ли начин да я деинсталирам и ако да по какъв начин , знам че някой път най-сложните проблеми имат имат най-лесните решения .Инсталирай я пак и после я деинсталирай по нормалния начин да видим... Ако не е тайна - коя е програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ratm Публикувано Март 23, 2010 Author Report Share Публикувано Март 23, 2010 здравей те и първо да благодаря че се отзовахте да ми помогнете . програмата е " Besky " email клиент . сега ще пробвам да я инсталирам и после да се опитам да я деинсталирам и аз се сетих за това , и ако не стане ще пробвам по другия начин с " Total Uninstall " както ми е обяснено . благодаря още веднънж за помоща сега ще видя какво ще стане и ще пиша . готово стана като я инсталирах се виждаше вече навсякаде и със софтуер за деинсталиране я разкарах . стигнах до тук поради ясната причина че си сложих друг email-клиент . благодаря на всички евала за бързо предложените решения . това е един изключително добър форум доказа се за пореден път не веднъж ми е помагал . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост