Jump to content

Проблем ,при пускане на Pc-то

Препоръчан пост

Добре ,оправи се .Значи мисля че съм инсталирал всичко без GeForce/ION Driver.По време на инсталация ми излезна този прозорец http://img179.imageshack.us/img179/2494/20100408161225.jpg .Сега въобще не ми харесва как работи PC-то.Много засича,забива,нямам думи...Някакво съдействие Night_Raven .Благодаря
Сподели другаде

Можеш да опиташ да деинсталираш видео драйвера и да почистиш след деинсталацията на драйвера, както е описано в тази тема.

И не стана ясно как точно забива и засича.

Сподели другаде

Точно тази тема гледах как се правят нещата.два пъти пробвах да инсталирам видео драйвера и нищо-по средадаа на инсталирането ми излиза този прозорец,давам му "Aceptar" и продължава да инсталира,накрая ми казва че инсталацията е "completed"...Как забива и засича???? Като искам да отворя нов прозорец на мозила или explorer.Skype е на старт менюто отварам го ,появява се в/у web-страницата ,после го затварам (skype) и остават следи от него .Незнам дали ме разбираш :) .Също така като искам да преместа някой прозорец независимо какъв е (skype,winamp) ,почва да се размазва.И последно което най-много ме дразни ,е че на моменти забива и нищо не можеш да правиш.Дано си ме разбрал Night_Raven...Благодаря :) :)
Сподели другаде

Услугата Windows Installer да не ти е забранена? Ако е, я разреши и опитай пак.

Ако не е, опитай да премахнеш инсталаторите на PhysX (PhysX_x.xx.xxxx_SystemSoftware.msi) и NVIDIA Control Panel (NvCplSetupEng.exe) от папката на драйвера (C:\NVIDIA\DisplayDriver\xxx.xx\WinXP\English) и опитай отново. А можеш да опиташ и ръчна инсталация на драйвера от Device Manager и после да се мъчиш отделно с контролния панел на NVIDIA и PhysX, ако въобще ги искаш.

Сподели другаде