samsonite Публикувано Април 8, 2010 Author Report Share Публикувано Април 8, 2010 Добре ,оправи се .Значи мисля че съм инсталирал всичко без GeForce/ION Driver.По време на инсталация ми излезна този прозорец http://img179.imageshack.us/img179/2494/20100408161225.jpg .Сега въобще не ми харесва как работи PC-то.Много засича,забива,нямам думи...Някакво съдействие Night_Raven .Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2010 Report Share Публикувано Април 9, 2010 Можеш да опиташ да деинсталираш видео драйвера и да почистиш след деинсталацията на драйвера, както е описано в тази тема.И не стана ясно как точно забива и засича. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
samsonite Публикувано Април 9, 2010 Author Report Share Публикувано Април 9, 2010 Точно тази тема гледах как се правят нещата.два пъти пробвах да инсталирам видео драйвера и нищо-по средадаа на инсталирането ми излиза този прозорец,давам му "Aceptar" и продължава да инсталира,накрая ми казва че инсталацията е "completed"...Как забива и засича???? Като искам да отворя нов прозорец на мозила или explorer.Skype е на старт менюто отварам го ,появява се в/у web-страницата ,после го затварам (skype) и остават следи от него .Незнам дали ме разбираш .Също така като искам да преместа някой прозорец независимо какъв е (skype,winamp) ,почва да се размазва.И последно което най-много ме дразни ,е че на моменти забива и нищо не можеш да правиш.Дано си ме разбрал Night_Raven...Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2010 Report Share Публикувано Април 14, 2010 Услугата Windows Installer да не ти е забранена? Ако е, я разреши и опитай пак.Ако не е, опитай да премахнеш инсталаторите на PhysX (PhysX_x.xx.xxxx_SystemSoftware.msi) и NVIDIA Control Panel (NvCplSetupEng.exe) от папката на драйвера (C:\NVIDIA\DisplayDriver\xxx.xx\WinXP\English) и опитай отново. А можеш да опиташ и ръчна инсталация на драйвера от Device Manager и после да се мъчиш отделно с контролния панел на NVIDIA и PhysX, ако въобще ги искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост