цецо82 Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Става въпрос за Win XP Pro (2006) sp3. Личният ми комп.(П4 2.8GHZ 1GB DDR1) и двете програми са 2010 най-нови версии БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Прочети тази тема - там е описано всичко, което ти е нужно за поддръжката на Windows XP. Не са ти нужни подобни програми... Изглеждат лъскаво и престижно, но са ти излишни и дори опасни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 Става въпрос за Win XP Pro (2006) sp3. Личният ми комп.(П4 2.8GHZ 1GB DDR1) и двете програми са 2010 най-нови версии БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!TuneUp Utilities 2010. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 22, 2010 Report Share Публикувано Март 22, 2010 "и двете програми са 2010 най-нови версии" Ако ще и от бъдещето да са пак не бих си сложил Ползвах TuneUP, но се отказах от такива глупости/глезотии. Ти ако решиш си слагай, но недей да вярваш на всичко което пише като инфо на програмата Нали знаеш, че всеки ще напишеш куп благинки за да залъже потребителя Личното ми мнение е да не слагаш Лек ден на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост