doktor_haus Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 значи здравейте от мен , проблема е следния,съседката ме помоли да и погледна защо не и работи микрофона на компютъра, звуковата и карта е c-media ... , значи проблема е следния:влезнах аз в настройките и погледнах настройките за звукът и всичко беше наред тъй като и аз също съм с c-media и настройките са еднакво, но забелязах че на ме при настройките са появяват само две неща за микрофона и а при нея са около 6 пробвах на всички с отметката като говорех с човек по скайп за проба и ми направи странното впечатление когато беше на първата отметка на която пишеше нещо за звукът, не съм сигорен какво точно до микрофонът се пада при включена музика човека отсреща чуваше музиката а мен не за друга информация мога да дам само че вина е win xp sp2 512mb ram 2,1 процесор(марката нз каква е но е едноядрен) ако можете давайте съвети на какво може да се дължи това объркване послепис: може ли да се дължи на объркан звуков драйвър или вирус :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 послепис: може ли да се дължи на объркан звуков драйвър или вирус :? точно това първо бих ти предложил, да смениш драиверите и да изтарашиш за някоя гадинка П.П и аз бях с същият проблем (но с друга карта) след смяната на драивериет сичко е 6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2010 Author Report Share Публикувано Март 21, 2010 точно това първо бих ти предложил, да смениш драиверите и да изтарашиш за някоя гадинка П.П и аз бях с същият проблем (но с друга карта) след смяната на драивериет сичко е 6 незнам за гадинки ама одева ми направи впечатление че нода постоянно исписваше за някъв вин32/нещо си троянски кон и неможеше да са справи с него, пуснах нода да сканира и фана доста вируси , явно и на тва нещо може да се дължи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Все пак можеш ли да постнеш един шот от настройките на саунда в контрол панела? Имам предвид, кое устройство е зададено по default за записващо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Опитвал ли си да зададеш настройките така:http://ploader.net/files/c1d9b2e31d638c2bd618ed29e1e4ca9a.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 21, 2010 Author Report Share Публикувано Март 21, 2010 Опитвал ли си да зададеш настройките така:http://ploader.net/files/c1d9b2e31d638c2bd618ed29e1e4ca9a.png ами те са точно така както си ги показал ти на шотът Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Ако опиташ да запишеш звук от Sound Recoder-а записва ли се както трябва от микрофона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост