chino_sz Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Здравейте на всички,имам следния проблем: бях си направил плейлист на Winamp, но след време ми се наложи на преместя папката си с музика на друг дял от хард диска и сега неиска да ми се зарежда плейлиста, тъй като съм променил местонахождението на папката. Преди някой ми беше казал една програма и по-точно текстов редактор някакъв, който автоматично променяше или по точно редактираше плейлист файлът към новото местонахождение на папката и така песните тръгваха, но забравих как се казваше тази програма.Ако някой от вас знае подобен софтуер ще съм му благодарен ако му помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
7160 Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Не ти трябва специална програма.Можеш да отвориш плйлист-а с Notepad например Там ще видиш че Winamp е записал песните в следният формат:mp3\bd200175.flv.MP3където папката mp3 при мен е подпапка на тази в която съм записал самата плейлист за да го редактираш просто смени директорията в която се намират песните тиМожеш просто да ползваш ReplaceВ моят случай трябва да заменя mp3 с нещо като D:\Mymusic\music например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Март 21, 2010 Author Report Share Публикувано Март 21, 2010 нестава по този начин, защото като го отворя с Notepad, ми излиза един голяяяям списък в който всяка една песен е по този начин: "D:\Music\[HH]Music\turk-convicted_felons-2006-cr\turk-07-suga_suga_exclusive-cr.mp3" а в този плейлист имам над 200 песни и трябва всяка по една да и променям директорията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 ctrl+H - търсене и заместване, ако е една и съща папка... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Март 21, 2010 Author Report Share Публикувано Март 21, 2010 и как става това търсене и заместване на точно този плейлист? И там излизат само песните които са вкарани следк ато се е инсталирала или преинсталирала програмата, а този и другите ми плейлисти са от доста отдавна и даже песните неизлизат там...?Друг начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 21, 2010 Report Share Публикувано Март 21, 2010 Я обясни малко по-подробно ситуацията. Ако просто е сменен пътя до песните, отваряш с notepad плейлиста, натискаш Ctrl+h, пишеш да търси стария път до песента и да го замести с новия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Март 21, 2010 Author Report Share Публикувано Март 21, 2010 да сега вече се справих, прсто ми трябваше малко упътване.Стана както каза @Nicky,благодаря много за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост