myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Здравейте,имам проблем със свалянето на програми...миналата седмица компа запецна и трябваше да го рестна,доста се поизмъчи докато да се включи отново...но в крайна сметка го направи...но после не искше да влиза в Skype пък...деинсталирах го и се опитах да си го сваля отново...но не стана.. ето това ми изписва.. This download has been blocked by your Security Zone Policy? :( ще се радвам ако ми помогнете... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Каква защитна стена и антивирусна стена използваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 ами проблемът идва от това май, защото имах две антивирусни...когато разбрах, че това не е хубаво деинсталирах и двете с мисалта, че ще си инсталирам нова...но както казах не мога да си свалям никакви програми и в момента нямам никаква антивирусна... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Кога ги деинсталира? И как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 точно когато ми се рестна компа миналата седмица...исках да разбера от какво може да е и тогава ми казаха за антивирустните...махнах ги от "Add or remove programs"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Изтегли си Сканирай и изчисти с регистрите. Например с CCleanerИ за напред деинсталирай програми с Your Uninstaller или Revo Uninstaller Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 @myst3ry - какви точно са били антивирусните, които си премахнал?@Zai4o - точно пък антивирусни, е най-малко препоръчително да се премахват с такива деинсталиращи програми. Избягвай да даваш съветчета за теглене от warez. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Здравейте,имам проблем със свалянето на програми...миналата седмица компа запецна и трябваше да го рестна,доста се поизмъчи докато да се включи отново...но в крайна сметка го направи...но после не искше да влиза в Skype пък...деинсталирах го и се опитах да си го сваля отново...но не стана.. ето това ми изписва.. This download has been blocked by your Security Zone Policy? :( ще се радвам ако ми помогнете...Само със Skype ли има проблеми при сваляне и свързване? Какви програми си инсталирал наскоро? Звучи ми съмнително, така че ще си позволя да препоръчам профилактично сканиране с две програми... Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно. За Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканирай);- като приключи сканирането кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (лог), копирай съдържанието му тук. За SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- ако има засечени заплахи, кликни OK на съобщението;- кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага. И за напред деинсталирай програми с Your Uninstaller или Revo Uninstaller Не виждам никаква реална причина програми да се деинсталират по този начин. Полза от тези програми има веднъж на милион. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Незнам дали ме разбрахте,но аз наистина не мога да свалям нищо ... включително и това което ми предлагате... когато се опитам да сваля някое от тия програми ми изписва: Your current security settings do not allow this file to be downloaded... мога да свалям само песни и картинки но не и някакви програми... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 С каква операционна система си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Windows XP... @myst3ry - какви точно са били антивирусните, които си премахнал?@Zai4o - точно пък антивирусни, е най-малко препоръчително да се премахват с такива деинсталиращи програми. Избягвай да даваш съветчета за теглене от warez. антивирусните ми бяха ESET и NORTON Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Предполагам ползваш Internet Explorer. Иди на Tools -> Internet Options -> Security и задай настройки по подразбиране за всички обекти в горната част, като ги маркираш и кликаш бутон Default level. Можеш да пробваш да инсталираш и друг браузър и да видиш там как ще са нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Използвай Norton Removal Tool за сканиране и отстраняваме на остатъци от Norton Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
myst3ry_91 Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 олее....имам 9 заразени обекта... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Кажи какво направи? Успя ли да изтеглиш програмите, към които Night_Raven даде линкове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост