mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Значи проблема е следния, като си включа компа и секи път някоя от програмите остава в старт лентата все едно съм влязал в програмата но не е така и зада го махна трябва да влеза в програмата и да я затвроря. Този номер го прави с всяка програма. Това не ми пречи на работата с компа но е дразнещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Ако съм разбрал правилно въпроса:Start -> Run -> msconfig -> Startup и махаш отметките на тези програми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Ето в тоя случай ми показва че съм влязъл в flex type 2 но не е така и това мн ме дразни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Ето в тоя случай ми показва че съм влязъл в flex type 2 но не е така и това мн ме дразниFlexType го махай направо Направи ли онова което ти писах в горния коментар? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Ето и pic на проблема FlexType го махай направо Сигурен съм че не е от flex-a защото преди ми правеше същото нещо на аудио драивера но само спря да прави така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Да нямаш шорткът в Start/All Programs/Startup (Старт/Всички Програми/Стартиране) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Да има пряк път, трябва да го изтрия ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Премести го някъде другаде и рестартирай. Ако изобщо не тръгне Flex Type-а пак го върни там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Премести го някъде другаде и рестартирай. Ако изобщо не тръгне Flex Type-а пак го върни там.Реснах го, но не ми се пусна Flex-а. Сега пък ми изписа за Аудио драивера Данеби да прави така защото Wina ми е пирадски, поне от сервиза такъв ми инсталнаха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Не вярвам да е от Windows-а. Какво ти излиза за тоя Audio Driver (инсталация, контролен панел)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Не вярвам да е от Windows-а. Какво ти излиза за тоя Audio Driver (инсталация, контролен панел)?Същото каквото и за Flex Type Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Имам предвид, като цъкнеш на него в лентата какво става? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Имам предвид, като цъкнеш на него в лентата какво става?Нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2010 Report Share Публикувано Март 20, 2010 Възможно е да е от Windows-а, ако е самоделка. Един господ знае какво блъскат в самоделките.Въпросният проблем го има още веднага след инсталацията или се появи по-късно? Ако се е появил по-късно, да си човъркал нещо по системата, преди да се появи проблемът: инсталация/деинсталация на драйвер/програма, "оптимизация", нещо друго...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 Възможно е да е от Windows-а, ако е самоделка. Един господ знае какво блъскат в самоделките.Въпросният проблем го има още веднага след инсталацията или се появи по-късно? Ако се е появил по-късно, да си човъркал нещо по системата, преди да се появи проблемът: инсталация/деинсталация на драйвер/програма, "оптимизация", нещо друго...?След инсталацията, а за Windowsa самоделка е сигурен съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост