bulhomes Публикувано Март 19, 2010 Report Share Публикувано Март 19, 2010 Здравейте,Не разбирам много от вътрешностите на компютъра. Имам 4 и този е най-бавен. RAM със сигурност ще трябва да му купя, но не разбирам точно каква и колко максимално мога да сложа. Ако имате и други препоръки ще Ви бъда благодарен.http://livade.hit.bg/Dano.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Март 19, 2010 Report Share Публикувано Март 19, 2010 Дъното ти има два слота за памет в който можеш да сложиш максимум 2GB(два модула по един гигабайт) DDR400/333/266. Но за да сложиш нова RAM ще трябва да разкараш старите модули. За тая машина 1GB DDR400 е предостатъчно. Цената е около 60лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bulhomes Публикувано Март 20, 2010 Author Report Share Публикувано Март 20, 2010 ОК. Благодаря. Намерих ползвани такива - дали е добра идея. РАМ-а има ли "срок на годност"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 Здравейте ! Веско35 тази снимка дето си я сложил и показва всичките неща на компютъра ти това с програма ли е ? За да имам тези данни какво трябва да направя ?Искам да видя колко рам памет имам и колко ми е процесора на компютъра . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 24, 2010 Report Share Публикувано Март 24, 2010 ОК. Благодаря. Намерих ползвани такива - дали е добра идея. РАМ-а има ли "срок на годност"?Срок на годност няма в буквалния смисъл, но може да се е появил дефект, което не е същото. Просто монтирай паметта на някой компютър и тествай с Memtest86+ като заредиш (boot-неш) теста от дискета или диск (което ти е по-удобно). Остави го да върви поне 2-3 часа и ако не се появят грешки, значи паметта е наред и можеш да я купуваш. Здравейте ! Веско35 тази снимка дето си я сложил и показва всичките неща на компютъра ти това с програма ли е ? За да имам тези данни какво трябва да направя ?Искам да видя колко рам памет имам и колко ми е процесора на компютъра .Да, с програма е. Дори й пише името (EVEREST Ultimate) горе в заглавната лента, както е с почти всички програми. За да получиш информацията трябва да изтеглиш, инсталираш и стартираш програмата. Логично. Количеството памет можеш да разбереш и чрез десен клик върху My Computer -> Properties. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 Здравейте !До колкото разбрах тази програма е платена и се опитах да направя това Логично. Количеството памет можеш да разбереш и чрез десен клик върху My Computer -> Properties. .ДА ама НЕ значи моя компютър е на български език и това дето ми казваш да направя няма нищо общо с него жалко че не мога да го заснема за да го видите , провеждам го с различни речници и всяка превежда различно то не беше Недвижими имоти,Аксесоари и Собствености .Та за това направих този номер цъкнах с десен бутон на лентата със задачи и натиснах диспечер на задачите производителство и ето какво ми излезе Моята връзка обаче тук не мога да се ориентирам кое за кое е ще бъда много благодарна ако някой ми помагне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 На български опцията в контекстното меню е "Свойства". Според Task Manager би трябвало да разполагаш с 1GB памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост