Night_Raven Публикувано Март 25, 2010 Report Share Публикувано Март 25, 2010 Сигурен ли си? И как са били инсталирани всички тези версии на .NET Framework? При мен не ми позволява да деинсталирам версии 2.0 и 3.0, защото ще съсипят работата на 3.5. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 За деинсталирането съм сигурен , за инсталирането си спомням ,че съм инсталирал само 3.5SP1как са се появили2.0 и 3.0SP2 не знам.Аз затова се заблудих защото си спомням само за едната ,че съм инсталирал и си помислих ,че е нещо като JAVA и го деинсталирах.След това се появиха тези ъпдейти ,които не могат да се инсталират , не мога да инсталирам 2.0 ,а ме е страх да деинсталирам всичко и да пробвам отново.Не знам дали работи коректно защото не съм наясно за какво точно служи,спомням си ,че май някаква програма го изискваше и го инсталирах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 И все пак пробвай да деинсталираш останалите версии на .NET Framework. Не знам как си успял да деинсталираш версия 2.0, защото по моя опит това не е възможно от Add or remove programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Довечера ще деинсталирам и ще пробвам да инсталирам отново.Деинсталих го с Рево Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Преди да преинсталираш новите версии по-добре почисти с dotnetfx_cleanup_tool.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 26, 2010 Report Share Публикувано Март 26, 2010 Здравейте, получи се деинсталирах с Рево 3.5 после почистих с инструмента, както ми препоръчахте и след това иинсталирах пак 3.5SP1 без проблеми, 2.0 се появи отново ,ъпдейтите изчезнаха.Благодаря ви сърдечно за помоща ,която ми оказахте да сте живи и здрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост