Jump to content

Препоръчан пост

В момента съм, с win xp pro version 2002 sp3, свалих си speed connect и при опит да го отворя ми иска минимум (net framework 3.5 sp1).Опитах от няколко места единят беше на немски, сега имам един 'iso' който директно се записа с winzip, поне сто папки са и незнам мога ли да го стартирам и от къде. Повечето приложения ги имам, java adobe последни версии ако има значение.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Редактиран от IVAN
Сливане на темите...
Сподели другаде

Обясни проблема си колкото е възможно по-подробно, грамотно, детайлно и от самото начало.

Вероятно, заглавието на темата ти ще бъде променено, веднага щом се изясни в каква насока е проблемът, който имаш.

Сподели другаде

Точно това ми изписва

В синия фон :Application cannot continue

Червен кръст и текст ;Error loading core application engine

Това се случва при инсталиран speed когато се опитвам за първи път да го отворя

Сподели другаде

Сега... да поиграем на "Познай какво е това". Това ли е програмата, която се опитваш да подкараш? Опитай да я стартираш след рестарт на компютъра, след като си инсталирал NET.Framework. Вариант е и да преинсталираш програмата.

P.S: Не публикувай всяко свое мнение като отделна тема.

Сподели другаде

Имах предвид, да преинсталираш програмата, която създава проблем..., ако изобщо е тази от линка в предния ми пост, а не да преинсталираш NET.Framework.
Сподели другаде

Искам да да остане само най-новата версия, ако е възможно WIN XP PRO SP3 VER2002 .

Мога ли да изтрия нещо, и ако трябва да инсталирам

Прилагам списък какво има по друг начин, аз поне неможах да ви ги покажа

БЛАГОДАРЯ!!!

Това са net frame.doc

Сподели другаде

В общи линии не можеш да изтриеш нищо. Microsoft .NET Framework версии 2.0, 3.0 и 3.5 са на практика един пакет. Версия 3.5 има нужда от версия 3.0, а тя пък има нужда от 2.0. Навързани са и не можеш да деинсталираш по-ранна версия, без да "повредиш" следващите. Версия 4 е самостоятелна и можеш да премахнеш 2.0/3.0/3.5 версиите, без да засегнеш 4-ката, но пък програмите в момента са базирани именно на тези 3 версии. Т.е. 4-ката не включва функционалността на другите версии и програми, които са създадени за версия 2.0, 3.0 или 3.5, няма да функционират, ако имаш само версия 4.

Така че общо взето не можеш да махнеш нищо.

Сподели другаде

Здравейте , аз преди време изтрих по невнимание версия 2.0 и сега имам някакви ъпдейти ,които не могат да се инсталират.Пробвах да я инсталирам отново ,но не може,така и не намерих решение на проблема.
Сподели другаде

Деинсталирах го по погрешка останаха 3.0 и 3.5 SP1 .Преди няколко месеца се появиха от автоматичните ъпдейти два/за2.0-кв974417 и за 3.5 SP1-kb951847/като се опитам ги инсталирам просто след няколко секунди изписва ,че ъпдейтите не са инсталирани и това е .Опитах се да инсталирам 2.0 отново, но не може.
Сподели другаде