flyfly Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Имам следния проблем:При гледане на филм,картината ми насича през определен интервал (обикновено 1-2 мин) за по секунда и това насичане е супер дразнещо. Пробвах с различни кодеци... XP Codec Pack, CCCP, Nimo Codec Pack.. A с К-Lite при опит да пусна филм, компа се рестартира.. Тия проблеми са ми след последната преинсталация преди 2-3 месеца. Пробвал съм с различни плейъри, но при всички е така. Иначе примерно като си гледам нещо в youtube нямам проблеми, върви си гладко.Иначе съм с XP SP3,ако има значениеМоля за помощ :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Отвори раздела с процесите в Task Manger, подреди си ги по критерий CPU и наблюдавай какво се случва, докато гледаш филм. Така ще откриеш кой процес ти пречи на гледането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост