abracadabra Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 купих си SAMSUNG GT-S5230-с тачскрийн дисплея! но диска с програмата Samsung_NPS_New_PC_Studio_Manual_BGR- за пренос на данни от и на компютър не ми тръгва, имам си и кабел за пренос на данни,-но не става,-то уйндоуса ми е пиратски(много ми е жал за били гейти че го изпревариха по богатствооооооо....?!!!!-но- що да работиммм са, са ...),- та така дали от това че не ми е лицензиран уйндоуса или нещо друго-не знам но тая програма не тръгва и не!- добре че имам блутуут и с него си прехвърлям снимките - но е бавно-с кабела с данни и програмата от оригиналния диск май щеше да е по-готттт?????Що така се получи??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didi_92 Публикувано Март 28, 2010 Report Share Публикувано Март 28, 2010 купих си SAMSUNG GT-S5230-с тачскрийн дисплея! но диска с програмата Samsung_NPS_New_PC_Studio_Manual_BGR- за пренос на данни от и на компютър не ми тръгва, имам си и кабел за пренос на данни,-но не става,-то уйндоуса ми е пиратски(много ми е жал за били гейти че го изпревариха по богатствооооооо....?!!!!-но- що да работиммм са, са ...),- та така дали от това че не ми е лицензиран уйндоуса или нещо друго-не знам но тая програма не тръгва и не!- добре че имам блутуут и с него си прехвърлям снимките - но е бавно-с кабела с данни и програмата от оригиналния диск май щеше да е по-готттт?????Що така се получи???Аз също имам SAMSUNG GT-S5230 и не мисля че е от уиндоуса, може би е от драиварите.Аз съм го инсталирала и на пиратски уиндоус и работи.Ако искаш мога да ти пратя драйвърите. П.п GSM ми е от скоро и се чудя може ли да се свързва интернет към него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 28, 2010 Report Share Публикувано Март 28, 2010 Дъщеря ми има такъв от половин година в началото и аз видях зор ,не можеше да намери телефона.Деинсталирах я и я инсталирах отново и тръгна.За интернета ако имате предвид безжичният на интернет доставчика ,който ползувате на Виваком например не може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 1, 2010 Author Report Share Публикувано Април 1, 2010 Аз също имам SAMSUNG GT-S5230 и не мисля че е от уиндоуса, може би е от драиварите.Аз съм го инсталирала и на пиратски уиндоус и работи.Ако искаш мога да ти пратя драйвърите. П.п GSM ми е от скоро и се чудя може ли да се свързва интернет към него ДА-ако имаш възможност, то аз с един блутут свалям снимките,...-но филмче е много бавно. Ако имаш време кажи тези драйвъри как ще помогнат да открие телефона програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twilight26 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 Имам телефона от 5 месеца някъде и нямах проблеми нито с батерията, нито с нищо, но днес реших да поизтрия малко музика, снимки, да освободя място и след като дадох на изтриване ''избери всички'' и накрая ми останаха 2 папки, които не се изтриха.. съдържанието им го няма, само папките си стоят и не могат да се изтрият! Дайте идеи как да ги изтрия, защото не ми трябват и само се пречкат там където са.. Даже ги копирах в паметта на телефона (понеже са в паметта на СИМ картата) и опитах отново да ги изтрия и се трият от телефона, където ги преместих, а от СИМ-не .. Кажете как ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 СИМ-картата... Искаш да кажеш карта-памет? Ако няма нищо ценно за запазване на нея, избери опцията "форматиране" на картата и я форматирай. Друг вариант е да рестартираш телефона и пак да опиташ да ги изтриеш. Може да има бъг някакъв, да го изчисти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twilight26 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 Ако разполагаш с четец за карти-памет, може да прехвърлиш всичко в компютъра (или с кабел от телефона, или с Bluetooth). После може да опиташ формат (изтриване) на картата с компютъра или да потърсиш тази опция в менюто на телефона. Той нали я вижда като отделно у-во? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
twilight26 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 ами имам четец и мога да прехвърля всичко, това няма да е проблем, но никъде в менюто не съм виждала да пише такива неща за СИМ картата и не знам как да го направя това.Стига с тая СИМ-карта... Нали говорим за едно и също - за карта-памет - тази, която съхранява снимките, музиката, клиповете. С компютъра изтрий тези папки или форматирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gerdiacats Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Имам същия модел Samsung GT-S5230 ot осем месеца.Има ли такава опция да се свързвам в интернет чрез рутер или друго устройство,т.е да влизам безплатно в нета.Ако може дайте съвет как става фокуса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 28, 2010 Report Share Публикувано Септември 28, 2010 Не, твоят модел няма Wi-Fi (WLAN). Ето този модел има - Samsung S5230W Star WiFi. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост