bam-bam Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 трябва ми някаква с която да си обработвам клипчетата свалени от Вбокс и Ютубзащото имам познат с двд в колата което не чете всички формати Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 Format Factory Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 В смисъл? Искаш просто да конвертираш форматите или да ги огработваш/"разкрасяваш", ако е за конвертирането да, Format Factory мисля, че я бива. Също така бих ти препоръчал и SUPER ©, а за "разкрасяването" може да пробваш Camtasia Studio (тя не е само за обработка, има и други функции). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 трябва ми някаква с която да си обработвам клипчетата свалени от Вбокс и Ютубзащото имам познат с двд в колата което не чете всички форматиЛесна за ползване и обработка на аудио видео файлове подържаща много формати за конвертиране и най-важното е безплатна-trial:Any DVD Converter Pro Free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 искам да ги правя в различни форматипреди време ползвах MainConcept MPEG Encoder и GVCпрости и елементарниявно тъпото му двд има проблеми и не всички ави-та и мпегове четеи понеже неможах да намеря някоя актуална за това питам пък и да не е много зле, че тея клипчета и без това са с ужасно качествои се виждат разни квадратчета при конверта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 искам да ги правя в различни форматипреди време ползвах MainConcept MPEG Encoder и GVCпрости и елементарниявно тъпото му двд има проблеми и не всички ави-та и мпегове четеи понеже неможах да намеря някоя актуална за това питам пък и да не е много зле, че тея клипчета и без това са с ужасно качествои се виждат разни квадратчета при конверта Еми ей тези ще ти свършат работа: Format Factory и SUPER ©. Ти вече си реши коя предпочиташ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 искам да ги правя в различни форматипреди време ползвах MainConcept MPEG Encoder и GVCпрости и елементарниявно тъпото му двд има проблеми и не всички ави-та и мпегове четеи понеже неможах да намеря някоя актуална за това питам пък и да не е много зле, че тея клипчета и без това са с ужасно качествои се виждат разни квадратчета при конверта Преди да пишеш тука,да беше писал какъв е модела на ДВДто и какви формати искаш да конвертирашИма много програми за обработка на мултимедийни файлове. При обработката се губи качеството,а и зависи и с какво качество е свалено...Все пак пробвай и тази която предложих,смятам да останеш доволен.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 трябваше ми някоя универсална и простовата, а не някоя профищото то има много програми, но предполагам, че повечето не ставатФФактори върши идеална работа за повече формати има и настройкимерси на всички отзовали се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 трябваше ми някоя универсална и простовата, а не някоя профищото то има много програми, но предполагам, че повечето не ставатФФактори върши идеална работа за повече формати има и настройкимерси на всички отзовали се Добре,де щом не харесваш нищо има и онлайн kонвертори защо не ползваш такива?Ето ти един:Media Convert-free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bam-bam Публикувано Март 18, 2010 Author Report Share Публикувано Март 18, 2010 пич не ме разбрамерси за предложениятаза момента набързо пуснах ФФактори и ме устройватемата е приключена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост