yordanp Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 При включване на компютъра ми излиза следния надпис-data execution prevention. За каква нередност съобщава, грешно ли е ако изключа опцията (забелязах, че в настройките се предлагат 2 настройки)? Сканирах с SUPERAntiSpyware Professional , който не ми откри нищо. Също и сканирах с Malwarebytes' Anti-Malware, откри ми 3 заплахи, прикрепям лог файла.mbam-log-2010-03-17 (16-04-41).txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 Покажи един screenshot на съобщението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 Ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Сканирай с някоя антивирусна програма (Dr.Web, Avira, Avast!) - има голяма вероятност да имаш вирус в системата. Ако имаш възможност и знаеш какво правиш, добре е да сканираш с LiveCD, например Avira AntiVir Rescue System. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Или да си смени релийза на Windows-a тъй като той наскоро направи форматиране на системния дял и преинсталира начисто заради наличието на зловреден софтуер в една друга тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 19, 2010 Author Report Share Публикувано Март 19, 2010 Преинсталирах отново. При инсталирането на програмите на някаква стара версия на мозила ми излезе същото съобщение. Махнах я и изтеглих от сайта последната версия и си продължих с останалите програми, за сега нямам проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост