bakhus Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 Здравейте ! Проблемът ми е следният-имах инсталирани Имиджбърн и Неро 8 лайт.С Неро-то нямам проблеми,но не го бях ползвал от доста време,работех само с Имидж-а.Наскоро ми дотрябва да запиша многосесиен диск,но не можах да намеря в менюто му,къде и дали могат да се правят с него такива.След търсене в нета,намерих пост на Night_Raven точно по този въпрос и разбрах,че не става.Също така прочетох мнение за надежността на по-старите версии на Неро-то,плюс по малкия им обем.Реших да си кача по-стара версия-махнах 8 лайт и сложих версия 6.6.1.4.Обаче сега не може да ми запише диск DVD-R.Ето извадка от лог файла: "Medium in drive: DVD-R. Medium required by compilation: DVD R/RW; DVD DL; DVD-RAM.".Имам няколко предположения на какво се дължи проблема,но ми се иска да си кажете думата.Не искам просто да си кача предишната версия и да забравя за проблема,а искам да разчовъркам тази история. Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 здрасти не си само ти с този проблем, аз и повечето ми познати го имахаи си решихме проблема като минахме на Ashampoo Burning Studio повече от месец ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 Благодаря ти The Nightmare ! Но не желая да правя това.По-скоро искам да разбера на какво се дължи проблема.ПП Извинявам се,че не съм постнал въпроса в правилната тема,сега го видях ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 ами разбрах, че причинаъа ме е в компютрите, дисковете, записвачките ... остава да е в програмата. Предполагам, че са засекли нелегалните кеиове или нещо от сорта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 Мисля,че не е това.Изтрих всичко преди да сложа тази сегашната.С неро туул,през реедит-а и тнт.и преди бях махал и слагал други версии.Ще чакам още отговори.Мерси ти..........шегичка,а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 Мисля,че не е това.Изтрих всичко преди да сложа тази сегашната.С неро туул,през реедит-а и тнт.и преди бях махал и слагал други версии.Ще чакам още отговори.Мерси ти..........шегичка,а Обясни пак - искаш да запишеш някакви файлове като данни (data DVD), слагаш нов, празен DVD-R и ти изкарва това съобщение? Nero 7 също не е за пренебрегване, даже го предпочитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Март 18, 2010 Author Report Share Публикувано Март 18, 2010 Обясни пак - искаш да запишеш някакви файлове като данни (data DVD), слагаш нов, празен DVD-R и ти изкарва това съобщение? Nero 7 също не е за пренебрегване, даже го предпочитам.Да,точно така се получава.След много мислене все това ми изписва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 bakhus, никъде не си написал с каква операционна система си, защото доколкото знам Nero 6 не работи коректно под Windows 7. При това положение ще се наложи да се върнеш на 8 или да пробваш Nero 7, както е предложил Nazikov. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Март 18, 2010 Author Report Share Публикувано Март 18, 2010 С XP съм,SP 3.Досега ми работеше нормално Неро-то а сега пробвах с 4 различни версии и не мога да записвам с никоя от тях.Можа би съм разбъзикал неще по регистрито........... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sylver Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 здрасти не си само ти с този проблем, аз и повечето ми познати го имахаи си решихме проблема като минахме на Ashampoo Burning Studio повече от месец ... аз пък имам проблем с тази програма :опитвам се да запиша игра за ПС2, записва се успешно, но като я пусна в ПС2 и ми изписва че диска не е във формат за ПС1 или ПС2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Юли 18, 2010 Report Share Публикувано Юли 18, 2010 Кога си инсталирал SP3? Това може да има значение. Имаш ли инсталиран софтуер за виртуални дискове, като Daemon tools, например? Освен това вече има и Неро лайт 10.0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Ако не се лъжа, ти трябва mod чип в конзолата, за да можеш да играеш копия. Ти имаш ли такъв? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 19, 2010 Report Share Публикувано Юли 19, 2010 Аз пък не знам защо въобще се занимавате с Нерото? От както съм с ImgBurn нямам никакви ядове, а и още повече, че Night_Raven и е направил превод което доста улеснява неразбиращите като мен Английски! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2011 С извинение за закъснелия пост ! Не зная какво стана, но след няколко опита "Неро"-то отново започна да записва. Обясненията оставям на разбирачите..... аз през това време ще си го ползвам ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2011 С извинение за закъснелия пост ! Не зная какво стана, но след няколко опита "Неро"-то отново започна да записва. Обясненията оставям на разбирачите..... аз през това време ще си го ползвам ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост