Jump to content

промениха ми се всички икони на десктопа!

gibson58

Препоръчан пост

Здравейте,

приятелката ми се опитала да отвори една снимка на десктопа по следният начин:

десен бутон в/у снимката>open with>там натиснала интернет експлорър!!!??? :bang: и след това всички икони на десктопа се смениха с иконата на IE и съответно немогат да се пускат програмите с двоен клик.Става дума за един лаптоп с виста, а аз с виста почти съм нямал допирни точки и незнам как да го оправя.помагайте ,че не е мой лаптопа и след малко ще я смачкам :bat: утре трябва да го връщам...

Сподели другаде

Да му направиш освен "Възстановяване на системата"?

проверих го още в началото ,ама му е спряна s.restore функцията.

Опитай с десен бутон в/у снимката>open with > Microsoft office picture manager

утре ще пробвам това,че му падна батерията а нямам зарядно.дано да стане .

Сподели другаде

проверих го още в началото ,ама му е спряна s.restore функцията.

утре ще пробвам това,че му падна батерията а нямам зарядно.дано да стане .

Тогава от Старт --> Всички програми - да си изведеш отново пряк път на десктопа за всяка програма?...

Сподели другаде

Тогава от Старт --> Всички програми - да си изведеш отново пряк път на десктопа за всяка програма?...

И в старт менюто са променени иконите,програма мога да пусна само от ехе файла в program files.

Сподели другаде

Night_Raven , ти е предложил решение по-горе .Не споменаваш дали си опитал ??Ето друго :

Отвори регистри едитора , отиди на следния ред : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.Там са всички асоциации за отваряне на файловете.Ако имаш ключ UserChoice , изтрий го.Рестарт.

Сподели другаде

Night_Raven , ти е предложил решение по-горе .Не споменаваш дали си опитал ??Ето друго :

Отвори регистри едитора , отиди на следния ред : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\FileExts\.Там са всички асоциации за отваряне на файловете.Ако имаш ключ UserChoice , изтрий го.Рестарт.

Едва сега имам време да се занимавам и затова не писах по-рано.Вариянта на NR ми се вижда доста сложен,а при твоя вариант има това,и незнам какво да го правя?

post-10309-12689349240482_thumb.jpg

Сподели другаде

Вариантът ми не е толкова сложен. Сваляш съответните файлове, разархивираш ги, двоен клик върху REG файловете -> Yes -> OK. Накрая евентуално рестарт.

Мерси за хелпа,ще ги свалия всички от табичката и наред...Пък каквото сабя покаже ;)

Сподели другаде