gonzalez_ Публикувано Март 16, 2010 Report Share Публикувано Март 16, 2010 Имам проблем с форматирането на единия дял (d:) на хард диска си. Пробвах с десен бутон -> format...изписа ми че не може да бъде форматиран. Пробвах с partition magic...и при форматиране и при изтриване на частта ми казва че се използва от windows-a, а той е инсталиран на другата част (c:). Нямам идея какво може да е, затова се надявам да ми помогнете. Благодаря предварително1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2010 Report Share Публикувано Март 16, 2010 Затвори всички прозорци и спри всички странични приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 16, 2010 Report Share Публикувано Март 16, 2010 През BIOS мисля че можеше ли да се форматира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост