liver Публикувано Март 15, 2010 Report Share Публикувано Март 15, 2010 Здравейте. Някой знае ли, каква добавка трябва да изтегля за миранда, за да ми показва даден абонат, кога е бил за последно на линия? Аналогично на скайп - като задържиш мишката върху ника на абоната, показва кога е бил последно на линия. Може да препоръчате и други полезни добавки за Миранда, че не съм запознат много с програмката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 15, 2010 Report Share Публикувано Март 15, 2010 Last seen би трябвало да ти свърши работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 15, 2010 Author Report Share Публикувано Март 15, 2010 Last seen би трябвало да ти свърши работаПробвах я, но не показва инфо. Явно е несъвместима с по-новите версии на миранда...и аз не знам. На самата им страница това показва http://addons.miranda-im.org/search.php?action=search&keyword=last+seen . Това ми се струва доста съществена добавка, а не е обновена.Благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост