Jump to content

Проблем при инсталиране на фотошоп

Препоръчан пост

Гледаш ли внимателно къде го инсталираш? Да не би да бъркаш дисковете ли, не знам? Рестартирай и тогава пробвай да инсталираш. При мен е нямало подобен проблем когато си го инсталирах.
Сподели другаде

От обяснението и снимката много ясно се разбира че инсталираш на дял D: .Просто нямаш място на дял C: където инсталатора си разопакова временните файлове.
Сподели другаде

От обяснението и снимката много ясно се разбира че инсталираш на дял D: .Просто нямаш място на дял C: където инсталатора си разопакова временните файлове.

Дали има начин инсталатора да се настрои да разархивира на посочен от мен дял, тъй като на C няма как да освободя място, единствено D мога да използвам.

Сподели другаде

Евентуално можеш да преместиш за малко файла за виртуална памет от C: на D: и после да си върнеш настройката както е била. НО това вече ако няма друг начин.
Сподели другаде

Евентуално можеш да преместиш за малко файла за виртуална памет от C: на D: и после да си върнеш настройката както е била. НО това вече ако няма друг начин.

Как мога да открия файла за виртуалната памет, как се казва?

Сподели другаде

Което не е препоръчително, защото след инсталацията инсталационните файлове остават на C и не е ясно колко място ще остане на него. Все пак освен swap паметта, windows има нужда и от свободно място на С, за да си бачка. Или деинсталирай ненужни програми, почисти диска с някакви инструменти (от вградения до применрно ccleaner), може и да разшириш С за сметка на Д с някоя програма.
Сподели другаде

В момента C ми е 10гб, а D 151гб. Като на D имам 11гб свободни. Възможно ли е да отнема, да речем 10гб от D и да ги сложа на C за да стане 20гб. И ако е възможно, препоръчайте ми програма с която да го направя. Аз съм чувал единствено за "partition magic".
Сподели другаде

Друг възможен проблем е дяловете ти да са толкова фрагментирани че инсталатора да не може да намери 1GB непрекъснато свободно място където да разопакова.Пробвай една хубава дефрагментация.
Сподели другаде