yordanp Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Излиза ми следното съобщение (виж долу). Имам свободно пространство-3гб, а са ми нужни 937мб. Защо ми казва, че нямам достатъчно място за инсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Нямаш място. Пробвай да освободиш повече! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 Освободих допълнително-7гб но ми излиза още съобщението. Странно колко място изискава за да се подкара тази инсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Гледаш ли внимателно къде го инсталираш? Да не би да бъркаш дисковете ли, не знам? Рестартирай и тогава пробвай да инсталираш. При мен е нямало подобен проблем когато си го инсталирах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 И преди това съм инсталирал същата версия на същото място, но съм нямал проблеми. Пробвах вече с няколко рестарта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Не знам к'во да ти кажа, не ми идва на ум нищо засега. Да видим някой друг да пише, да си изкаже мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 От обяснението и снимката много ясно се разбира че инсталираш на дял D: .Просто нямаш място на дял C: където инсталатора си разопакова временните файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 От обяснението и снимката много ясно се разбира че инсталираш на дял D: .Просто нямаш място на дял C: където инсталатора си разопакова временните файлове. Дали има начин инсталатора да се настрои да разархивира на посочен от мен дял, тъй като на C няма как да освободя място, единствено D мога да използвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Евентуално можеш да преместиш за малко файла за виртуална памет от C: на D: и после да си върнеш настройката както е била. НО това вече ако няма друг начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 Евентуално можеш да преместиш за малко файла за виртуална памет от C: на D: и после да си върнеш настройката както е била. НО това вече ако няма друг начин. Как мога да открия файла за виртуалната памет, как се казва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Което не е препоръчително, защото след инсталацията инсталационните файлове остават на C и не е ясно колко място ще остане на него. Все пак освен swap паметта, windows има нужда и от свободно място на С, за да си бачка. Или деинсталирай ненужни програми, почисти диска с някакви инструменти (от вградения до применрно ccleaner), може и да разшириш С за сметка на Д с някоя програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 В момента C ми е 10гб, а D 151гб. Като на D имам 11гб свободни. Възможно ли е да отнема, да речем 10гб от D и да ги сложа на C за да стане 20гб. И ако е възможно, препоръчайте ми програма с която да го направя. Аз съм чувал единствено за "partition magic". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Друг възможен проблем е дяловете ти да са толкова фрагментирани че инсталатора да не може да намери 1GB непрекъснато свободно място където да разопакова.Пробвай една хубава дефрагментация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Март 14, 2010 Author Report Share Публикувано Март 14, 2010 Ще пробвам една дефрагментация, а иначе това от горния ми пост възможно ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2010 Report Share Публикувано Март 14, 2010 Да, възможно е, дискутирано е във форума достатъчно как се извършва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост