Jump to content

Ако може да ми дадете наи новиа драйвер за chipset getforce 6600LE

jumbo_2

Препоръчан пост

Т.е. искаш драйвер за серията GeForce 6600 на NVIDIA?

И е много трудно да отидеш на сайта на NVIDIA и да си го намериш? Мързелът ти е наистина значителен, но не и особено неочакван.

Да видим колко е "сложно":

1) отваряш сайта на NVIDIA, който е www.nvidia.com, което е близко до ума, а и Google ще го изплюе сред първите резултати;

2) първият линк на сайта на NVIDIA е точно за изтегляне на драйвер - Download Drivers;

3) отваря се страничка с падащи менюта за отсяване на нужното съдържание;

- в меню Product Type вече е избрана правилната опция "GeForce";

- в меню Product Series е нужно да избереш GeForce 6 Series;

- в менюта Operating System и Language вече са избрани нужните опции така че просто е нужно да кликнеш бутон Search;

4) отваря се страничката с драйвера и бутон Download е първият бутон в центъра на страницата, който е логично, че трябва да натиснеш;

5) отваря се страничка, където е нужно да кликнеш бутон Agrеe & Download и свалянето започва.

От момента на отварянето на страницата на NVIDIA това са буквално 6 клика с мишката, които отнемат средно около 10-15 секунди. Толкова ли е непосилно?

Сподели другаде

Абе не знам за драйвърите, но пич не те знам в кой клас си (ако изобщо учиш), но да правиш такива грешки на правопис е просто... "Ако може да ми дадете наи новиа драйвер за chipset getforce 6600LE". Нямам думи просто, не, че аз знам перфектно българския, но като не съм сигурен в някоя дума си я търся в нета :crosseyes1: .

EDIT: Лелеееее, четох ти и другите мнения. Спри с тая "шльокавица", а мини малко на родния си език, 'щото си под всяква критика, честно :RTFM: ! Не се убиждай ама...

Сподели другаде