jumbo_2 Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Ако може да ми дадете наи новиа драйвер за чип сет със ГЕТФОРЦ 6600 ЛЕ сам ето и картинката от EVEREST Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Т.е. искаш драйвер за серията GeForce 6600 на NVIDIA?И е много трудно да отидеш на сайта на NVIDIA и да си го намериш? Мързелът ти е наистина значителен, но не и особено неочакван.Да видим колко е "сложно":1) отваряш сайта на NVIDIA, който е www.nvidia.com, което е близко до ума, а и Google ще го изплюе сред първите резултати;2) първият линк на сайта на NVIDIA е точно за изтегляне на драйвер - Download Drivers;3) отваря се страничка с падащи менюта за отсяване на нужното съдържание;- в меню Product Type вече е избрана правилната опция "GeForce";- в меню Product Series е нужно да избереш GeForce 6 Series;- в менюта Operating System и Language вече са избрани нужните опции така че просто е нужно да кликнеш бутон Search;4) отваря се страничката с драйвера и бутон Download е първият бутон в центъра на страницата, който е логично, че трябва да натиснеш;5) отваря се страничка, където е нужно да кликнеш бутон Agrеe & Download и свалянето започва. От момента на отварянето на страницата на NVIDIA това са буквално 6 клика с мишката, които отнемат средно около 10-15 секунди. Толкова ли е непосилно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Абе не знам за драйвърите, но пич не те знам в кой клас си (ако изобщо учиш), но да правиш такива грешки на правопис е просто... "Ако може да ми дадете наи новиа драйвер за chipset getforce 6600LE". Нямам думи просто, не, че аз знам перфектно българския, но като не съм сигурен в някоя дума си я търся в нета . EDIT: Лелеееее, четох ти и другите мнения. Спри с тая "шльокавица", а мини малко на родния си език, 'щото си под всяква критика, честно ! Не се убиждай ама... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 Не ми трябва драйвера на nVdia а ми трябва ми чипсет драйвери имам ги на оргиналния диск ама искам по нови да уча но бързам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Е тогава за какъв чип GeForce 6600 говореше?Ако дъното ти е наистина с чип на SIS, то общо взето не ти трябват драйвери в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 ок Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост