alex95sv Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Интернета ми е винаги бавен, малко след като включа компютъра(не е от доставчика защото това е всеки път). Не използвам кой знае какви програми, които да товарят компютъра или интернет връзката ми... За защита използвам ESET NOD32, също така и Advanced System Care, MalwareBytes anti malware, дори и SUPERAntiSpyware.Те сканират ежедневно за евентуални проблеми и вируси... С ОС Windows XP SP3 съм. Ако имате други въпроси, попитайте Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Може би е от NOD-a, защото когато аз си включа компютъра, NOD-a ми сканира около 1~2 мин. и през това време цялата работа на компютъра е доста бавничка (вкл. и интернета). Но след като си провери, нямам проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 според мен най добре кажи на достафчика си възможно е и да е от него а не от твоя компютър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Всъщност какво точно имаш предвид под това, че ти е бавен интернетът. Опиши по-точно как го установяваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 Ами, като вляза в интернет с Google Chrome и сайтовете зареждат ужасно бавно... не е от браузъра, защото съм пробвал и с мозила и IE... а за НОД знам че сканира, но дори и 2-3 часа след сканирането интернета е бавен, дори още по-бавен... и за да го ускоря за няколко секунди, забранявам мрежата и после я разрешавам... само така мога да вляза някъде. Докато с Skype свързаността ми е наред, както и с други мултиплейър игри, които съм играл... не знам защо е така... Обадих се на интернет доставчика ми и ги чакам в понеделник да дойдат да видят какъв е проблема. Но исках да попитам и тук, за да съм сигурен че не е вирус, но да не го откривам програмите и антивирусните?!... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2010 Report Share Публикувано Март 15, 2010 Ами, ако NOD32 и другите скенери не откриват нищо, е възможно наистина да няма нищо, макар да не е гаранция.Нека доставчикът си каже мнението и ако проблемът не се разреши, ще мислим нататък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 Според тях няма нищо на връзката... Би трябвало да е нещо от моят компютър... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 17, 2010 Report Share Публикувано Март 17, 2010 Кажи по какъв начин се свързваш с мрежата - LAN, Dial-up, оптика, нещо друго? По какъв начин получаваш IP адрес, ползваш ли PPPoE? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Март 18, 2010 Author Report Share Публикувано Март 18, 2010 PPPoE не ползвам свързвам се с LAN мрежа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Привет,до вчера и аз имах същият проблем ,и аз бях с Нод32 - премахнах го и проблема е решен.Не мога да разбера обаче защо Нода пречи на интернет връзката???Ако някой знае нека го сподели моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 18, 2010 Report Share Публикувано Март 18, 2010 Можеш да опиташ следното:Start -> Run... -> въвеждаш cmd и потвърждаваш (така стартираш Command Prompt);Изпълняваш следната команда:ipconfig /all(така изискваш информация за основните настройки на мрежовата си връзка);Преписваш си (или запомняш) числата, стоящи срещу Default Gateway и DNS Servers.Въвеждаш следните команди:ping xxx.xxx.xxx.xxx -l 1000ping yyy.yyy.yyy.yyy -l 1000като заместиш xxx.xxx.xxx.xxx и yyy.yyy.yyy.yyy с числата, които си записал/запомнил.Кажи какво се получава като резултат (може да приложиш screenshot). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Engineer_Rangelov Публикувано Март 19, 2010 Report Share Публикувано Март 19, 2010 Може да направи един тест тук - http://www.speedtest.net/ и след това да постне тук резултатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост