Jump to content

winamp plug-in за facebook

Препоръчан пост

Здравейте, търся winamp plug-in ( работещ ) за обновяване на статуса ми във феиса.

попаднах на това facebook.winamp.com но при мен не работи - не мога да си открия ID,като вляза ми излиза парзниа страница. Благодаря ви предварително и (beer). И понеже сега съм отворил тема, някаде прочетох че евентуално има добавка за skype чрез която можеш да свържиш facebook и skype - някои ако е чувал също ще съм благодарен на отговори :)

Сподели другаде

Ами това с winamp-а не виждам защо да не работи, освен ако не правиш нещо както трябва. Пък за скайп-а намерих само това: линк

нз и на мен не ми работи нещо немога да разбера от къде да го изкопча тва id номер

Сподели другаде

това също го разгледах .... но не работи

Unfortunately it is time for another reset/flush of the song history. Database reached my hosting limit again :( Song database will be flushed this Sunday. Publish your favorite artists or albums before flush. Please consider donation for faster application and less frequent flushes.

с моя развален енглиш разбрах, че сървара им е претоварен, поправете ме ако бъркам

Сподели другаде