m0rgan Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Здравейте, търся winamp plug-in ( работещ ) за обновяване на статуса ми във феиса. попаднах на това facebook.winamp.com но при мен не работи - не мога да си открия ID,като вляза ми излиза парзниа страница. Благодаря ви предварително и (beer). И понеже сега съм отворил тема, някаде прочетох че евентуално има добавка за skype чрез която можеш да свържиш facebook и skype - някои ако е чувал също ще съм благодарен на отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Ами това с winamp-а не виждам защо да не работи, освен ако не правиш нещо както трябва. Пък за скайп-а намерих само това: линк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Ами това с winamp-а не виждам защо да не работи, освен ако не правиш нещо както трябва. Пък за скайп-а намерих само това: линк нз и на мен не ми работи нещо немога да разбера от къде да го изкопча тва id номер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m0rgan Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 Това?това също го разгледах .... но не работи Unfortunately it is time for another reset/flush of the song history. Database reached my hosting limit again :( Song database will be flushed this Sunday. Publish your favorite artists or albums before flush. Please consider donation for faster application and less frequent flushes. с моя развален енглиш разбрах, че сървара им е претоварен, поправете ме ако бъркам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост