vampira96 Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Здравейте!Изтеглих си да чета Здрач,обаче файла е във pdf формат,а телефонът ми не чете този формат.Изтеглих няколко вида Adobe Reader за телефон,но единият като е приближен текста не позволява да се премества текста.Другата има 15 дена пробен период и след това трябва да се плаща.Моля за помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Март 13, 2010 Author Report Share Публикувано Март 13, 2010 Виждам че май никой не може да ми помогне за това ще ви помоля за друго.Кажете ми някои начини и програми които са безплатни и могат да четат pdf или doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 13, 2010 Report Share Публикувано Март 13, 2010 Лично на мен не са ми известни такива. Най-популярните платени са QuickOffice и Office Suite. За pdf едно време имаше безплатен четец, вгарден в телефона, но реално вече може само да се намери платената му версия, която въпреки че се казва Adobe Reader се прави от QuickOffice Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост