Jump to content

Компютърт ми се рестартира защо?

Препоръчан пост

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Изтегли DriverView, разархивирай и стартирай. От меню View избери Hide Microsoft Drivers, след което от меню Edit избери Select All и накрая от меню File избери Save Selected Items и запази файла някъде с име по избор. Прикачи го към коментара си.
Сподели другаде

Няма да е зле да обновиш драйверите си:

RTL8101E

Realtek High Definition Audio

GeForce 8800

И не забравяй да почистиш първо останките от по-старите версии, както е описано в тази тема.

И не разбирам какво прави този Storage Filter Driver на AMD на компютъра ти, след като си с Intel платформа. Може би ще е добре да го деинсталираш.

Сподели другаде

Еми те драйверите освен този на видеото са същите като от сайта.Сега ми предложиха нова идея но първо ще пробвам тоя драйвер и след това което ми предложиха :thumbsup:
Сподели другаде

Днес сутринта реших да направя това което ми казаха тъй като смяната на драиверите непомогна идеята беше да махна 1 платка която е под видео картатами уж помогна но нямах много време да тествам заради училището.Тази вечер продалжих с тестовете близо за час се рестартира 2 пъти с интернет махнах интернета и вместо дасе рестартира компютъра мисе изключи играта първия път втория път се чу 1 цън (нещо като камбанка но пискливо) дадах алт+таб защото играта заби след звукът но след като се показа декстопа компютърт се рестартира :bored: ...
Сподели другаде