alex933 Публикувано Март 15, 2010 Author Report Share Публикувано Март 15, 2010 Несъм ги слагал аз водих го при приятели даго тестват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2010 Report Share Публикувано Март 16, 2010 Изтегли DriverView, разархивирай и стартирай. От меню View избери Hide Microsoft Drivers, след което от меню Edit избери Select All и накрая от меню File избери Save Selected Items и запази файла някъде с име по избор. Прикачи го към коментара си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex933 Публикувано Март 16, 2010 Author Report Share Публикувано Март 16, 2010 ЕтоDriverview.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2010 Report Share Публикувано Март 16, 2010 Няма да е зле да обновиш драйверите си:RTL8101ERealtek High Definition AudioGeForce 8800И не забравяй да почистиш първо останките от по-старите версии, както е описано в тази тема.И не разбирам какво прави този Storage Filter Driver на AMD на компютъра ти, след като си с Intel платформа. Може би ще е добре да го деинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex933 Публикувано Март 16, 2010 Author Report Share Публикувано Март 16, 2010 Еми те драйверите освен този на видеото са същите като от сайта.Сега ми предложиха нова идея но първо ще пробвам тоя драйвер и след това което ми предложиха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex933 Публикувано Март 17, 2010 Author Report Share Публикувано Март 17, 2010 Днес сутринта реших да направя това което ми казаха тъй като смяната на драиверите непомогна идеята беше да махна 1 платка която е под видео картатами уж помогна но нямах много време да тествам заради училището.Тази вечер продалжих с тестовете близо за час се рестартира 2 пъти с интернет махнах интернета и вместо дасе рестартира компютъра мисе изключи играта първия път втория път се чу 1 цън (нещо като камбанка но пискливо) дадах алт+таб защото играта заби след звукът но след като се показа декстопа компютърт се рестартира ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост