Marshala90 Публикувано Март 10, 2010 Report Share Публикувано Март 10, 2010 Търся някаква програмка която да защитава дадена папка или файл с парола. Пробвал съм какви ли не програми и не вършат това което искам, а то е:Инсталирам си програмката (ако се инсталира) -> заключвам дадена папка/файл -> цъкам в/у него -> пита ме за парола и влизам. Не искам други излишни действия, ако ме разбирате! Засега съм намерил само една която що-годе става, но не е това което търся. Тя криптира дадена папка и същевременно се копира в нея и за да влезна в папката цъкам на нея, влизам, отново цъкам да файла вътре и ме пита за паролата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 10, 2010 Report Share Публикувано Март 10, 2010 ае не разбрах какво точно искаш, но както и да е що не пробваш това и това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 10, 2010 Report Share Публикувано Март 10, 2010 Можеше да кажеш какви са имената на тези (или поне някои) "какви ли не програми". С това ще си/ни спестиш, примерно ако ти дам линк към Folder Lock, да отговориш: "Нища я тази, пробвал съм я..." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 10, 2010 Author Report Share Публикувано Март 10, 2010 Е не знам как да не си разбрал...А относно програмите, писах "слагане пароли на папки (главно)", а тез дет ми даде са за дискове или файлове и т.н. EDIT: draco_volans ако знаех кои са програмите щях да напиша. преди бях търсил подобна програма, а не сега. Ще проверя тази дето даде. Не е тази програмата...Абе т'ва аз ли не мога да обесня или вие не можете да разберете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Е не знам как да не си разбрал...А относно програмите, писах "слагане пароли на папки (главно)", а тез дет ми даде са за дискове или файлове и т.н. EDIT: draco_volans ако знаех кои са програмите щях да напиша. преди бях търсил подобна програма, а не сега. Ще проверя тази дето даде. Не е тази програмата...Абе т'ва аз ли не мога да обесня или вие не можете да разберете Здравей Marshala90,Идеята ти може да бъде изпълнена елементарно и само с Rar. Ако използваш функцията за криптиране.. The Nightmare ти даде само един елемент от програмата. Ако се беше помъчил мнооооого малко да отидеш една стъпка по-нагоре, щеще да намериш това което търсиш. A то е доста елегантно решение, при това безплатно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pe6o Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Здравей Marshala90,EncryptOnClick/ freeHome:http://www.2brightsparks.com/onclick/eoc.htmlSize:1.47 MB.Елементарна но ефективна, лесно за използуване програма за заключване на папки и файлове с парола.Забележка: когато се заключва папка всички файлове съдържащи се в нея се заключват индивидуално с паролата на папката. системните и файлове заредени в паметта не се заключват.http://img147.imageshack.us/img147/9682/1aaj.gifhttp://lh3.ggpht.com/_cYSuz4s_Wwg/SZ3xTfdMpPI/AAAAAAAAAp0/bELwWUeRjLM/NM1AAA.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 @Lokoto Видял съм тази "една стъпка по-нагоре" и не е това което търся. Да не мислиш, че ще пускам теми и някой като постне нещо няма да му обръщам внимание...А колкото до твоя "вариант", искаш да ми кажеш да архивирам всеки път ако иска мда заключа нещо и всеки път да разархивирам ако искам да си го вида? Мислиш, че това не го знам ли, но е безмислено и отнема много време. Явно и ти не си прочел както трябва това което искам. @Pesho Програмката си я бива, малка е, лека, лесен и интересен инфтерфейс, но пак не е това което търся. Тя прави следното:Избираш си дали да сложиш парола на папка/файл (аз избирам папка) и задавам папката на която да сложа парола и я слагам. После отивам в папката цъкам на нея и ме пуска в нея, виждам, че всички файлове са вътре, но са заключени с паролата (всеки поотделно). И трябва да отключвам всеки файл поотделно за да го видя или като влезна в програмата оттам да премахна паролата на папката. Искам да сложа парола на дадена папка, да ЦЪКНА на нея, да ми покаже прозорец (въведете паролата), въвеждам пароалта, и ме пуска в папката (без да премахва паролата на папката)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html (Десен бутон-слагаш парола. Десен бутон-пишеш си паролата и влизаш в папката) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html (Десен бутон-слагаш парола. Десен бутон-пишеш си паролата и влизаш в папката)Нещо не става с тоя линк дето ми даваш, я дай точен линк към програмата! (ако нямам рег. пише "невалидна сесия", ако имам рег. ме прехвърля в моите фаилове) Edit: Този линк, е линк към твоите файлове към които аз нямам достъп. Цъкни на избрания файл дясното копче и натисни "вземи линк", оттам ще ти се покаже един прозорец където ще пише линка към дадения файл и го копирай тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Нещо не става с тоя линк дето ми даваш, я дай точен линк към програмата! (ако нямам рег. пише "невалидна сесия", ако имам рег. ме прехвърля в моите фаилове)Ами имам я програмката-измисли как да ти я пратя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 Ами имам я програмката-измисли как да ти я пратяВиж редактирал съм си поста, там пише как! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Виж редактирал съм си поста, там пише как!http://dox.bg/files/dw?a=3ebf45e9e7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 Значи изтеглих програмата, инсталирах я, но като я пусна ми излиза това:Това го реших като си инсталирах .NET Framework.Но програмата слага на някои папки пароли и не мога да разбера защо, а на тези които не може да сложи се появява това:Мисля, че е някакъв бъг от програмата и се надявам с излзиането на нова версия да се оправи, но може и да греша. Също така не е много надежна, 'щото много лесно можеш да "разбиеш" паролата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Pe6o Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Marshala90,После отивам в папката цъкам на нея и ме пуска в нея, виждам, че всички файлове са вътре, но са заключени с паролата (всеки поотделно). И трябва да отключвам всеки файл поотделно за да го видя или като влезна в програмата оттам да премахна паролата на папката.Не трябва да отключваш файловете поотделно. Всички файлове се отключват наведнъж с паролата на папката. Ако желаеш да отключиш само даден файл можеш даго направиш с паролата, която си задал за папката. Въобще програмата дава възможност за доста гъвкави решения и то без пари. Искам да сложа парола на дадена папка, да ЦЪКНА на нея, да ми покаже прозорец (въведете паролата), въвеждам пароалта, и ме пуска в папката (без да премахва паролата на папката)!Лично аз чак сега разбрах, какво искаш и мисля, че много искаш. Все пак съм любопитен дали ще се открие нещо подобно. http://img147.imageshack.us/img147/9682/1aaj.gifhttp://lh3.ggpht.com/_cYSuz4s_Wwg/SZ3xTfdMpPI/AAAAAAAAAp0/bELwWUeRjLM/NM1AAA.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Март 11, 2010 Author Report Share Публикувано Март 11, 2010 Пробвах една друга програма която тя си има нейна папка и каквото сложиш там се заключва. Цъкаш на папката и те пита за паролата и влизаш в нея. Тъкмо си казах "това що-годе става" и след 1мин. разбрах, че всичко което е в тази папка се запаметява в C:\ Ако някой го заинтересова, програмата е Microsoft Private Folder /Freeware/ Давайте предложения за програми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост