strashil Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 Интересувам се,когато започна да преинсталирам Windows и вляза отначало в биоса,коя от всичките команди трябва да задам,за да продължа и да ми изкара прозореца в които избирам кой локален диск да преинсталирам.Благодаря ви предварително и се надявам,че сте ме разбрали какво ви питам,понеже все още сам начинаещ в тази област. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 Интересувам се,когато започна да преинсталирам Windows и вляза отначало в биоса,коя от всичките команди трябва да задам,за да продължа и да ми изкара прозореца в които избирам кой локален диск да преинсталирам.Благодаря ви предварително и се надявам,че сте ме разбрали какво ви питам,понеже все още сам начинаещ в тази област. Boot Settings --> Boot Priority Device --> 1st - CD-ROM Drive; 2nd - Hard Disk Drive; 3rd - (каквото и да е). Значи трябва да си направиш да зарежда първо от оптичното у-во. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
strashil Публикувано Март 9, 2010 Author Report Share Публикувано Март 9, 2010 В биоса нямам команда "Boot Settings".Да не бида има значение марката на дъното или нещо такова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 В биоса нямам команда "Boot Settings".Да не бида има значение марката на дъното или нещо такова?То това не са команди, а менюта... Може да е само Boot или подобно, разгледай, трябва да има някъде настройка. А може пък компютъра вече да ти е настроен - пробва ли да видиш дали зарежда от диска? Марката на дъното няма значение - има два вида BIOS - AWARD и AMI. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
strashil Публикувано Март 9, 2010 Author Report Share Публикувано Март 9, 2010 Ясно оправих се.Искам само да питам от каде да намеря драйвери за процесора-amd athlon 64 x2 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 Ясно оправих се.Искам само да питам от каде да намеря драйвери за процесора-amd athlon 64 x2 ?От сайта на AMD линк. Свали си също Dual Core Optimizer 1.1.4. После в биоса намери къде е AMD Cool & Quiet и го нагласи на [Enabled]. След като преинсталираш, отвори Power Options в Control Panel и в опциите за захранване постави Minimal Power Management. Така процесора ще ти работи на половин работна честота когато не е натоварен, дава икономия на ток и е по-студен, по-тих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 http://prikachi.com/files/1422862l.gif http://prikachi.com/files/1422863E.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост