dj_beast Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 здр колеги имам едно въпросче харесал съм едно pocet pc hp h1930 на добра цена обаче няма wi-fi може ли да му се сложи нещо като лан карта или usb адаптер дет да хваща?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Преди време и аз имах едно i-mate jam. То също нямаше WIFI. Купих му от eBay едно Spectec . Справяше се отлично! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dj_beast Публикувано Март 9, 2010 Author Report Share Публикувано Март 9, 2010 а с usb адаптер няма ли да стане нещичко се пак тва е комп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 9, 2010 Report Share Публикувано Март 9, 2010 а с usb адаптер няма ли да стане нещичко се пак тва е комп.Нещо май не мога да те разбера. Това не е комп. h1930 е PDA! А тези приставки се пъхат на слотовете на картите. Какво по-лесно?!?!Ти с отделна жица ли искаш да вържеш h1930? Честно да ти кажа, не ми е идвало на ум да връзвам ПДА с рутер. Ама сигурно може?! Чувал съм за такива рутери с USB входове, но не знам как ще стане това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Март 11, 2010 Report Share Публикувано Март 11, 2010 Така е и не случайно повечето PDA имат по 2 слота за карти... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост